Торс – ось головна частина тіла, над красою якого невпинно працюють безліч жінок у спортивній залі. З цією метою було розроблена велика кількість різноманітних комплексів вправ. Проте, на думку деяких визнаних експертів у сфері фітнесу та спорту, всі ці вправи лише безрезультатна трата часу.

За їх словами, для того, щоб досягти своєї мети і мати гарний торс, необхідно тренувати й навантажувати не лише м’язи пресу, а й решту м’язів на спині та животі. І найбільш ефективним для цього будуть тренування, котрі поєднають як переноску ваги, так і швидкий біг з постійною зміною направлення руху.

Фахівці з Liberty University, що розташований в американському штаті Вірджинія, проаналізували дію найрізноманітнішого обладнання для розвитку м’язів торсу. Результати показали, що всі вони однаково ефективні так само як і звичайні скручування чи присідання. Проте й традиційні вправи спеціалісти не радять, адже не дивлячись на незначний результат, навантаження на хребет може бути небезпечним.

Лише звичайні види спортивних занять, такі як біг, футбол, плавання чи велосипед дозволять отримати бажаний результат - м’язи самі зміцняться, не потребуючи додаткових вправ.


Поделитесь в соцсетях: