Необхідність звертатися до пластичних хірургів досить часто зупиняє жінок, котрі мріють мати гарний бюст. Проте сучасні науковці пропонують деякі інші методи досягти цієї мети.

Так, наприклад, автори видання Hypnotic Body запевняють, що у разі дотримання всіх правил представлених у книзі, вже через 12 тижнів можна досягти збільшення розміру грудей принаймні на один розмір.

Система, котра отримала назву Hypnotic Body гарантує зберігання пружності бюсту, а також його симетричність. Крім того, він є повністю натуральним, адже методика не включає втручання хірургів чи вживання пігулок. Єдине, що потрібне – це сила навіювання.

Власне кажучи, гіпноз і є головним інструментом для збільшення бюсту у цій методиці. Автори системи розповіли, що система створена на так званому ефекті плацебо, коли позитивні очікування і сила навіювання роблять свою справу. А якщо ж результату вдасться досягти, то він збережеться на протязі всього життя.

Кожен бажаючий спробувати цю методику має можливість скачати курс з офіційного сайту видання, заплативши перед тим 40 доларів. Hypnotic Body містить різні аудіо записи з навіювання, а сам посібник розповість, як правильно вистроювати в голові образ бажаного бюсту, щоб максимально досягти своєї мети.

Підкреслимо, що така методика подіє далеко не на кожного, адже, згідно науковим дослідженням, гіпнозу піддаються лише 40%.


Поделитесь в соцсетях: