Жіноча природа влаштована таким чином, що вислів «досконалості немає меж» представниці слабкої статі сприймають буквально та дуже часто роблять кредо свого життя. Заради краси вони здатні практично на все: виснажувати себе фізичними навантаженнями, мучити постійними дієтами, витрачати купу грошей на зачіску та макіяж і навіть лягти під ніж, зробивши собі пластику грудей або обличчя. Однак, як відомо, пластична хірургія має й зворотній бік медалі. Перед вами п’ять жахливих історій про те, якими наслідками може загрожувати штучна краса.

1. Лорен Ярдлі
25-річна жінка завжди мріяла про спокусливі жіночі форми. Тому, назбиравши чотири тисячі євро, вона відправилась до клініки, аби поліпшити власну фігуру. Однак за два місяці після пластичної операції дівчина виявила, що її тіло потрохи відторгає імплантати, а ще за два тижні нові груди просто почали «пробиватись» крізь шкіру.

Зворотній бік медалі пластичної хірургії


2. Колишня стриптизерка Рене
Колишня стриптизерка та власниця одного з нічних VIP-клубів зважилась на пластичну операцію сідниць. Бажаючи втримати свій статус найсексуальнішої дівчини Лас-Вегасу, Рене ледве не позбулась свого життя. Імплантати просто жили власним життям та переміщувались в жіночому тілі, як їм заманеться.

Зворотній бік медалі пластичної хірургії


3. Жінка, яка власними руками спотворила собі обличчя
Цього разу пластичні хірурги не винні, жінка на ім’я Мері намагалась зробити пластичну операцію власними силами. Жінка, яка мріяла про пухкі розкішні губи, вирішила зекономити на лікарях та придбала у всесвітній мережі набір для силіконових ін’єкцій. Однак за двадцять чотири годин після «процедури» почалось справжнє жахіття. Коли спотворена Мері звернулась до фахівців, виявилось, що вона замість медичного силікону вколола собі змащувальний матеріал.

Зворотній бік медалі пластичної хірургії


4. Хелена Грейс
36-річна мешканка Великобританії не могла прийти до тями, коли їй запропонували провести операцію по корекції залишків тканин передньої черевної стінки за програмою Державної служби охорони здоров’я. За рік Хелені Грейс вдалось скинути понад п’ятдесят кілограмів зайвої ваги, тому шкіра на її животі була обвислою. До чого призвело втручання пластичних хірургів наочно демонструє фотографія.

Зворотній бік медалі пластичної хірургії


5. Безглузда смерть 22-річного американця
Жінку, що мешкала в американському штаті Нью-Джерсі, заарештували та звинуватили у вбивстві після того, як вона зробила своєму 22-річному знайомому «операцію із збільшення пенісу», – тобто вколола в дітородний орган хлопця силікон, від чого той згодом помер. Як зазначили медики, смерть наступила в результаті закупорки кровоносних судин.

Зворотній бік медалі пластичної хірургії