У сучасному світі майже всі наші справи перейшли у віртуальний простір. Відкриваються онлайн магазини і цілі торгові платформи. Потік клієнтів збільшується, а контролювати його стає все важче? У моменти нестачі часу раціональним варіантом для вас є Бітрікс24. Це сервіс для автоматизації бізнес-процесів, система управління, що значно полегшує роботу з клієнтами.

Рішення для вашого бізнесу в одному місці: Бітрікс24

Складається з п’яти компонентів. У набір входять:
  • CRM;
  • завдання та проекти;
  • контакт-центр;
  • сайти та магазини;
  • офіс;

Чому саме Бітрікс24 і що це за компоненти?


Офіс – допомагає працювати разом усьому персоналу за допомогою чату, диску для збереження інформації зі спільним доступом. Загалом, функціональність та доступність.

Наступним пунктом є CRM. Цей інструмент захоплює під свій контроль усі канали комунікації з клієнтами, підказує, що треба робити в різних ситуаціях та автоматизує продажі. Роботи пишуть клієнтам листи. CRM-маркетинг допомагає з первинними і повторними продажами. Також система CRM сама проводить клієнта по воронці: від холодного контакту до успішно виконаної операції з продажу. Вражає? Далі цікавіше.

Завдання і проекти. Всім відомо, що командна робота – найкращий інструмент для успіху. В Бітрікс24 це теж знають і тому розробили даний інструмент для полегшення взаємодії команди для виконання поставленого завдання.

Ще одним, не менш важливим і цікавим пунктом буде Контакт-центр. Компонент об’єднує в собі всі соціальні мережі, допомагає не проґавити потенційного клієнта та швидко і вчасно відповідати клієнтам там, де їм зручно. Також всі ваші листування будуть збережені.

Цікавою та корисною річчю є створення сайтів у конструкторі, що входить в набір інструментів. Всі контакти клієнтів сайту відразу переносяться на CRM, а на щойно створеній платформі вже будуть готовий онлайн-чат, заявка та зворотній зв’язок.

Як ви вже зрозуміли, сервіс просто вражає своїми характеристиками та можливостями. Але зараз про інше – цінову політику: є можливості оплати від одного місяця до двох років і найменша ціна, за яку можна отримати - безкоштовно, а найбільша – 45 600 гривень.

Всього є чотири варіанти підписки:
  • Проект – безкоштовний, із базовим набором функцій;
  • Проект+ – 4 800 за рік. Окрім базового набору є можливість запису розмов без обмежень, а також робота в лідах;
  • Команда – 24 000 гривень на рік. До всіх попередніх функцій додається інтеграція CRM з 1С та роботи в угодах;
  • Компанія – 45 600 гривень. Це найбільш функціональний варіант. Виділяється «Власний домен» та «Контроль робочого часу».

Навіщо марнувати свій час на методи, що давно не є ефективними? З ефективною системою управління Бітрікс24 можна починати працювати вже зараз. Не зволікайте! Переходьте за посиланням та замовляйте пробний період. Працюйте на ваш бізнес зараз, щоб потім він працював на вас.


Поделитесь в соцсетях: