У час стрімкого розвитку інформаційних технологій доступ до всесвітньої мережі перейшов до типу послуг, без яких складно уявити життя звичайної людини. З інтернет Івано-Франківськ можна і купувати необхідні речі, і навчатись, і навіть працювати. Все, що для цього необхідно — стабільна та швидка мережа від надійної компанії.

Підключитись до мережі можна за 1-2 години (з урахуванням часу на очікування приїзду спеціаліста). А основна складність полягає у виборі дійсно надійної та клієнтоорієнтованої організації. Правильно оцінити будь-якого провайдера вам допоможуть чотири основні критерії, які можна проаналізувати за 20-30 хвилин і тим самим зекономити час і гроші у майбутньому.

Висока швидкість — реальна перевага


Якщо ви вирішили підключити інтернет, то обирайте пакети послуг з високою швидкістю без будь-яких лімітів. Оптимальним варіантом є варіанти, де даний показник знаходиться в районі 100 Мбіт/с. З такою швидкістю ви зможете нормально дивитись відео-контент у високій якості та вирішувати всі повсякденні задачі. Навіть для роботи з великими файлами такого пакету буде цілком достатньо.

Так, провайдер Івано-Франківськ Фрінет пропонує абонентам 4 види пакетів зі швидкістю від 20 до 100 Мбіт/с. Детально з ними можна ознайомитись за цією веб-адресою. Це дає можливість кожному обрати оптимальну послугу та не переплачувати за непотрібні потужності.

Провайдери Івано-Франківськ: дивимось рейтинги


Спеціалізовані рейтинги від незалежних ресурсів — цілком надійне джерело інформації щодо якості послуг компаній, що надають доступ до мереж. Зазвичай вони складаються на основі декількох критеріїв, надаючи користувачам комплексну оцінку провайдерів.

Варто також відзначити, що є окремі ренкінги, які оцінюють окремі сторони діяльності постачальників послуг. Зазвичай в них використовуються клієнтський сервіс, швидкість мережі, якість роботи технічної підтримки та інші важливі критерії роботи провайдерів.

Інтернет провайдери Івано-Франківськ: оцінюємо додаткові послуги


Крім стандартних пакетів з доступом до мережі та телебаченням якісні компанії пропонують клієнтам додаткові інформаційні послуги, які роблять наше життя більш комфортним.
Наприклад, абоненти компанії Фрінет мають змогу встановити:
  • IP-відеонагляд для захисту житла чи офісу;
  • послугу «турбо-день» для активного використання закордонного сегменту всесвітньої мережі;
  • SMS-інформування про стан рахунку та ряд інших послуг, з якими можна ознайомитись на цій сторінці.

Customer service компанії


Перед тим, як підключити інтернет від обраної компанії, продивіться її сайт, особистий кабінет користувача (якщо він має демо-режим) та прочитайте на місцевих форумах відгуки про роботу персоналу. Зручний сайт та функціональний кабінет користувача значно спростять використання послуг, а інформація з форумів допоможе зробити остаточний вибір.

Варто відзначити, що один з кращих сайтів серед провайдерів України має компанія Фрінет, яка постійно працює над покращенням рівня свого сервісу.
Обирайте інтернет від Фрінет та користуйтесь послугами кращого провайдера Івано-Франківська!


Поделитесь в соцсетях: