У грузинському місті Руставі старий, але ще функціонуючий літак «Як-42» було перетворено на оригінальний дитячий садочок. Директор закладу Гарі Чапідзе придбав повітряне судно у «Georgian Airways» та транспортував його до Руставі, де внутрішній інтер’єр літака був повністю перероблений під потреби дошкільної установи. Лише кабіна пілота залишилась у тому ж самому вигляді, де із захопленням грають п'ятнадцять маленьких відвідувачів дитячого садочку, уявляючи, що вони справжні пілоти.

Перетворення літака тривало декілька місяців, і за словами Чапідзе, спочатку він дуже переймався, що людям цей задум не сподобається, однак унікальний дитячий садок викликав захват серед батьків. Співробітники і вихователі, в свою чергу, сподіваються, що подібний заклад допоможе дітям розвиватися також і у технічну напрямку.

«Дуже хотілось створити дитячий садок, до якого б діти йшли із задоволенням. Іноді у діток виникають складнощі з адаптацією у садочках, їм важко пристосуватися до нового середовища. Саме тому нам спало на думку допомогти дітлахам, перетворив цей процес у справжню забаву», – розповів засновник закладу Чапідзе.