Учасницею однієї з телевізійних програм Британії стала жінка на ім’я Маріам. В свої 49 років вона покинула свою рідну країну Німеччину та прибула до Туманного Альбіону з метою знайти свою половинку.
Однак, чи вдасться це їй – невідомо, адже Маріам значно відрізняється від звичайних жінок.

Вся справа в тому, що 28 років тому, після народження сину, в організмі жінки стався гормональний збій, який призвів до появи небажаного волосся на обличчі жінки.

Не один рік жінка боролася з цим неприємним явищем за допомогою щоденного вищупування бороди. Але з серпня місяця 2008 року перестала себе мучити і вже через деякий час відростила бороду. Бородата жінка розповідає, що така зовнішність її зовсім не бентежить, і вона комфортно себе почуває в своєму природному вигляді. І змінюватись через те, що деякі люди вважають це недопустимим не збирається. Навіть не дивлячись на те, що такий вибір зовсім не підтримують, а критикують, її найближчі люди, серед яких і рідна мати.

Тепер Маріам не звертає увагу на інтернет-коритувачів, котрі ображають її, пропонуючи «відправити в Росію або застрелити» (вочевидь для німців це схожі поняття).

Жінка пройшла всі необхідні медичні обстеження, які підтвердили, що жінка здорова і її життю нічого не загрожує. До того ж, лікар-гінеколог пояснив. Що таке явище інколи трапляється і з іншими жінками.



Поделитесь в соцсетях: