Чотири роки та чотири місяця – ось ідеальна різниця у віці для щасливих стосунків. Причому саме чоловік має бути старшим.

Давно відомо що для успішного союзу між чоловіком та жінкою повинна бути різниця у віці, проте якою вона має бути з’ясувати не вдавалося.

Однак, соціологи з Британії провели опитування, учасниками якого стали 2000 дорослих жителів країни. Результати показали, що всього лише 1% жінок ідеальними вважають стосунки, в яких чоловік молодший за жінку.. До такої ж думки схиляються і чоловіки, щоправда про це заявило 2% опитаних представників сильної статі.

Більшість опитуваних зізналися, що у їх розумінні для ідеальних відносин вік чоловіка повинен бути вище за жіночий. При чому різниця зовсім не має бути занадто великою. Оптимальною вважають різницю в чотири роки та чотири місяці. Про це заявили 40% опитаних, а ще 30% ідеальними вважають різницю у п’ять-шість років.

Відмітимо, що серед відомих сімейних пар така різниця є у Гвинет Пелтроу та Кріса Мартіна. Ця пара перебуває у шлюбі вже більше дев’яти років, щоправда тут вік більший у жінки.


Поделитесь в соцсетях: