Професійна лазерна епіляція, в даний час, є передовим косметичним обладнанням для перманентного видалення волосся. Назва такої процедури походить від Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation - пристрою, що генерує світло за допомогою стимульованого випромінювання з певними характеристиками.

Де купити апарат для лазерної епіляції?

Який апарат для лазерної епіляції найефективніший


Все залежить від призначення пристрою, сфери застосування, ціни та поставлених цілей. Кожен тип лазера для епіляції має індивідуальні характеристики. На ринку є безліч пристроїв, але варто вибирати те обладнання, яке зможе повністю і оптимально задовольнити будь-які потреби.

У цьому випадку ідеальним рішенням може стати апарат для лазерної епіляції, придбаний у компанії Medlight. Широкий асортимент та висока якість обладнання, дає можливість підібрати оптимальну техніку для будь-якого салону краси.

Комплексна депіляція всього тіла


Обладнання для лазерної епіляції є формою передової технології в естетичній медицині та косметології, що дозволяє створювати та посилати хвилю у вигляді променя завдовжки 755, 808, 960 нм або найпотужнішого діодного лазера з силою променя 1064 нанометри. Дія лазерів полягає у пошкодженні волосяних фолікулів за рахунок поглинання енергії меланіну – пігменту волосся.

Техніка відмінно працює навіть з дуже густим і жорстким волоссям. Сучасний та професійний лазер, що використовується при епіляції, гарантує безпеку, генеруючи ідеальний лазерний промінь та вибираючи найкращу температуру. Висота температури має вирішальне значення для фототипу, потреб та товщини шкіри.

Апарат для епіляції – види


Разом з розвитком технології лазерної епіляції, збільшився їх асортимент та параметри. Лазери можна розділити на:
  • однопроменеві (1D) з діапазоном 808нм;
  • трипроменеві (3D) з діапазоном 755нм, 808нм, 1064нм;
  • чотирипроменеві (4D) з діапазоном 755нм, 808нм, 960нм, 1064нм.
Однопроменеві лазери були створені першими на ринку та найкраще працюють на фототипах шкіри 2-3. Для інших фототипів шкіри їхня ефективність була низькою.

Ще одним проривом на ринку стала поява трипроменевих лазерів для депіляції, які є ефективними для будь-якого фототипу шкіри. В даний час трипроменеві лазери користуються найбільшою популярністю на ринку завдяки своїй універсальності.

Великою новинкою в лазерній епіляції стало введення в 2021 чотирипроменевих лазерів з діапазоном 755нм, 808нм, 960нм, 1064нм, де великий пробіл в робочому діапазоні між 808нм і 1064нм був заповнений за рахунок введення променя 960.

Принцип роботи лазера для епіляції


Лазерний випромінювач виробляє промінь світла з точно визначеною довжиною хвилі, який потім прямує на певну ділянку тіла. Тут відбувається явище селективного фототермолізу. Це ушкодження клітин деяких речовин нашого організму внаслідок поглинання ними енергії лазерного променя.

Однією з таких речовин, окрім води, гемоглобіну та протеїну, є меланін, що є натуральною фарбою для волосся. Тому при лазерній епіляції дуже важливо відрегулювати довжину хвилі таким чином, щоб лазер руйнував тільки меланін і залишав незайманими інші тканини.

Де купити апарат для лазерної епіляції?

Кому потрібна косметична процедура


Лікування особливо рекомендується людям з дуже чутливою шкірою, схильністю до подразнень, запалень і вросле волосся. Тим не менш, лазерна епіляція також може виконуватися з естетичних причин, щоб назавжди видалити небажане або надмірне волосся з певних частин тіла. Сучасні лазери для епіляції пристосовані до роботи на багатьох оброблюваних зонах:
  • область обличчя та шиї;
  • пахви та спина;
  • ноги, руки та передпліччя;
  • живіт та інтимні зони.
Важливим показанням до проведення процедури також є гірсутизм – жіноче захворювання, найбільш характерною ознакою якого є поява густого і темного волосся в типових для чоловіків місцях.

Протипоказання до лазерної епіляції


Хоча в даний час лазерна епіляція є неінвазивною, безпечною і дуже рідко процедурою, що має побічні ефекти, в певних ситуаціях варто проявляти особливу обережність. Протипоказаннями до сеансів є:
  • засмагла шкіра природним шляхом або за допомогою бронзаторів та автозагарів;
  • шкіра, уражена вірусною, бактеріальною чи грибковою інфекцією;
  • вагітність;
  • псоріаз;
  • діабет;
  • епілепсія;
  • онкологія.
Також процедура не проводиться під час прийому фотосенсибілізуючих препаратів, антибіотиків чи антидепресантів.

Як проводиться лазерна епіляція


Під час процедури на виголену шкіру наноситься гель, до яких підбираються насадки, які підходять для ділянок, що підлягають депіляції. Швидкість, потужність та налаштування лазера підбираються індивідуально відповідно до типу волосся, фототипу шкіри, а також відчуття під час процедури.

Ефективність лазерної епіляції становить 98-99%. Вже після першої процедури волосся відростає дуже нерівномірно. Зазвичай необхідно виконати від кількох до десяти процедур, щоб досягти повного випадання волосся.

Читайте на тему: Апарат лазерної епіляції: який краще купити діодний лазер


Поделитесь в соцсетях: