Кожна жінка завжди прагне виглядати розкішно, доглянуто та привабливо. Кожна деталь на жіночому тілі важлива і потребує уваги. Все має бути в найохайнішому вигляді та доглянуто. Особливо це стосується волосся. Волосся – це природна жіноча прикраса. Не важливо, яка його довжина – по пояс або дуже коротке каре, воно може виглядати дуже гарно, бути блискучим та насиченим. Часто жінці хочеться щось змінити кардинально в своєму житті. Як недивно, на зміну зачіски в такому випадку вона наважується перш за все. Як кажуть, кудряве волосся - випрямити, пряме – закрутити. Але ще більш актуальним є питання фарбування волосся. Вже змалку, коли дівчинка дивиться, як її мама фарбує свої локони, вона вже мріє, що колись і себе побачить з іншим кольором.

Який колір волосся пасуватиме найкраще?

На жаль, часто буває, що бажаного кольору так і не вдається досягти. Відтінок, вказаний на упаковці часто-густо не відповідає дійсності. Проте, фарба для волосся Сіос Палітра завжди Вас приємно здивує своїм ефектом. Спеціальна формула забезпечує стійке та надійне фарбування, уникаючи можливостей небажаних відтінків, таких як зеленкуватий, рожевий чи фіолетовий.

До вибору фарби для волосся треба завжди підходити дуже серйозно, адже це здоров’я та краса Вашого волосся. Хоча не секрет, що живлення його перш за все йде з середини. Збалансоване харчування та здоровий спосіб життя – ось неодмінні стимулятори росту та відновлення ваших локонів.

Та все ж таки і цього недостатньо для впевненості в тому, що фарба не зашкодить. Завжди читайте склад засобу перед застосуванням і перевіряйте його дію на невеликій ділянці своїй шкіри, щоб уникнути небажаних реакцій та алергій вже, коли фарба буде на голові.

Якщо Ви вирішили фарбуватись, проте ще не знаєте в який колір, Вам треба звернути увагу на свій кольоротип. Він є чотирьох видів: зимовий, літній, осінній та весняний. Кожному кольоротипу пасуватимуть різні відтінки.

Зимові дівчата – це власниці темного волосся, їм найкраще пасуватимуть яскраві відтінки: червоний, бордо, чорний тощо.
Весняні – блондинки та світло-русяві. Їм не бажано кардинально змінювати колір, а от наситити золотавим відтінком можна і треба.

Літні – це русявки. Стилісти радять їм фарбуватись у холодні відтінки.
І, насамкінець, осінні – це руді дівчата, або з насиченим каштановим кольором. Цим представницям дуже пощастило з насиченим кольором, який взагалі можна не фарбувати, проте, якщо таке бажання є, то вибір краще зупинити на шоколадному та мідному кольорам.


Поделитесь в соцсетях: