Настав час шити великими обсягами або розпочати свою справу, наприклад, з відкриття швейного ательє? Промислова швейна техніка – це необхідний та важливий етап удосконалення виробництва. Маючи численну кількість переваг, таке обладнання потребує прискіпливої уваги перед придбанням. Коштує недешево та купується не на один чи декілька років.

Промислова швейна техніка: особливості та переваги



Професійна промислова швейна техніка – ера сучасного виробництва

Швейна техніка для промисловості відрізняється відносно невеликим набором опцій, але має дуже високу виробничу потужність. Головними перевагами такого обладнання є:
  • можливість швидко обробляти велику кількість матеріалу;
  • дуже великий термін експлуатації, більшість розраховані на роботу десятиліттями навіть у режимі цілодобового використання;
  • має електропривід, який дуже полегшує процес шиття;
  • можливість обробляти різноманітну тканину, від тонкої до грубої;
  • надійність, що означає відсутність потреби у проведенні ремонтних робіт.

Особливістю промислової швейної техніки є виконання лише однієї функції. Але вона настільки автоматизована, що потребує мінімум зусиль, окрім, звичайно, досвідченості майстра.

В залежності від матеріалу, який обробляє, вона буває: для виробів із легких, середніх та тяжких тканин. При обробленні взуття, шкіри або виробів з хутра треба використовувати промислове швейне обладнання спеціально підібране саме для цих цілей.

Купівля промислових швейних машин, на що звернути увагу


Купити промислові швейні машини у Львові пропонує магазин «Euro Sewing». Великий асортимент, найкращі ціни, професійні менеджери та консультанти допоможуть зробити правильний вибір.

Обираючи даний вид техніки треба звертати увагу на такі характеристики:
  • потужність, буває від 90 до 750 Вт;
  • довжина та ширина стібка;
  • комплектацію, тобто купити машинку з голками, шпульками, викрутками, універсальною лапкою або лапкою для пришивання ґудзиків чи оверлочною, обрати те, що дійсно необхідне;
  • особливі функції, наприклад: LCD дисплей, м’який чохол, підсвічування робочої зони, реверс, автоматична петля, робота подвійною голкою, функція плавного старту, автоматична система змащування тощо.

Для деяких важливим пунктом при обранні стає бренд обладнання. Можливо, на це впливає вивчення відгуків інших власників або важливою є країна-виробник. У магазині представлене обладнання відомих брендів: MINERVA, Precious, SHUNFA, Tupikal.

Вигідно купити промислову швейну машину можливо в період акції. Ціни суттєво знижені, є можливість зекономити значні кошти. Слідкувати за новинками, лідерами продаж та акціями дуже корисно та цікаво. Це дає можливість обрати саме таке обладнання, яке необхідне для вдосконалення швацької роботи.

Дизайн машинки, її габарити та вага також потребують уваги при виборі. У ході обладнання робочого місця габарити мають велике значення. Працювати в комфортних умовах означає мати натхнення та політ фантазії, отримуючи на виході чудову роботу.

Купити кращі промислові швейні машини можливо, просто треба дуже ретельно поставитися до цього питання. Надійне, гарне, довговічне в експлуатації, сучасне обладнання – це запорука комфортного шиття, великого виробітку та гідного прибутку.


Поделитесь в соцсетях: