Швидше за все, лише невеликий відсоток людей не любить водні процедури. Комусь подобається стояти під потоком води, що стікає зверху вниз у душовій, інші вважають за краще ніжитися в теплій ванні. На жаль, якщо ви любите поєднувати такі купання з фізичними навантаженнями, то вам доведеться записатися в басейн. Знайти останні не нескладно, але об'їхавши багато з них, ви, швидше за все, будете розчаровані.

Перше, що зупиняє багатьох від відвідування такого місця - це питання про якість і про очищення води. Занадто хлорована вода негативно впливає на стан шкіри і слизових, а якщо вона недостатньо продезінфікована - це загрожує зараженням і, як наслідок, різними захворюваннями.

Друге питання - вологість, бвнвльна відсутність осушувачів повітря промислових, таких, що справлялис.Так, нерідко на стінах можна спостерігати такі явища як - зростання цвілі і грибка, які також поширюються на душові та роздягальні. Дуже часто після відвідування подібних місць можна підчепити грибок стопи. Все це наслідок несумлінного ставлення до клієнтів і недотримання державних стандартів по вентиляції і осушуванню такого виду локацій.
Природно, якщо вам дозволяють можливості і ви не хочете ризикувати своїм здоров'ям, то прекрасний варіант - це облаштування басейну в своєму приватному будинку. Звичайно, це недешеве задоволення і швидше за все розміри чаші будуть значно менше ніж у великих спортивних центрах, але, з іншого боку, це гарантує комфорт і захищеність.

Якщо ви зважилися на цей крок, то напевно вже знаєте, які варіанти монтажу можливі і в чому їх плюси і мінуси.Якщо ви плануєте використовувати басейн тільки влітку, то оптимальним буде розташувати його на вулиці. Басейн можна розмыстити в спеціальному закритому павільйоні або будівлі за межами будинку, тоді його також можна буде використовувати впродовж року. А ось перед його розміщенням в основному житловому будинку краще подумати багато разів і проконсультуватися у профільних фахівців, адже від якості його установки, вентиляції та осушення залежить, фактично, безпеку всього вашого житла. Для створення оптимального мікроклімату в місцях з об'ємними джерелами вологи обов'язково потрібно спроектувати і грамотно втілити впровадження кліматичного обладнання.

Високий рівень вологості може призвести не тільки до зростання хвороботворних організмів і цвілі, але також, з плином часу, може вивести з ладу всі задіяні механізми і пошкодити пройдений ремонт. Найкращий варіант - це комбінація припливно-витяжної системи і настінних осушувальних агрегатів. Такий тандем не тільки забезпечить постійну циркуляцію повітря, але ще і осушить надмірно вологі повітряні маси.


Поделитесь в соцсетях: