Сучасному інтернет-бізнесу притаманна велика кількість найрізноманітніших видів діяльності. Одним з найбільш популярних з них можна вважати вторинний доменний ринок - купити або продати гарне доменне ім'я в даний час можна, здавалося б, без зайвих питань. Проте, тут як у жодній іншій бізнес-діяльності, повним повно шахраїв.

Покупка та продаж доменів без ризиків

Отже, якщо справа стосується покупки гарного доменного імені, цілком ймовірно, що знайти його вільним, наприклад, в зоні .com, буде досить проблематично. Тому нерідко підприємці звертаються до продавців уже зареєстрованих доменних імен безпосередньо. Так, якщо людина надає скани паспорта та інших документів, впевнено говорить по телефону що операція пройде як треба, повірити такій людині досить просто. У той же час далеко не кожен продавець домену готовий насправді з ним розлучитися, так як для деяких приманка красивим доменним ім'ям - досить очевидний спосіб підзаробити на чужому бажанні купити хороший і гучний домен. Що ж, обчислити таку людину заздалегідь дійсно вкрай складно, тому варто і говорити про те, що всі спроби прорахувати дії протилежної сторони наперед можуть залишитися марними.

Якщо справа стосується продажу доменного імені, тут першочерговим питанням для підприємця може стати пошук підходящого інтернет-майданчика. І це питання дійсно важливе - чи багато подібних профільних ресурсів для цього ви знаєте? Деякі виставляють оголошення про продаж домена на своїй сторінці в соціальній мережі, деякі на майданчиках про продаж різних товарів і послуг, де, як правило, дана інформація дуже швидко може загубитися серед нових оголошень різної тематики. Продавати домен на таких майданчиках можна дуже довго, про що вже напевно знають ті, хто цей варіант випробував на своєму досвіді.

Отже, що б ви не збиралися зробити - купити або продати доменне ім'я, питання зводиться до пошуку надійного профільного майданчика, який гарантував би відсутність ризиків. І такий майданчик вже є - це Біржа доменів, яка на сьогодні є в своєму роді унікальним сервісом, де власники доменів можуть виставити на продаж свої доменні імена. Таким чином, всі, хто шукає хороший домен, зможуть без підозр придбати його на профільному ресурсі, не втрачаючи часу на зайві пошуки і самостійні перевірки. Все це тільки буде марною тратою вашого часу – бо самостійно перевірити невідому людину на порядність сьогодні досить важко.


Поделитесь в соцсетях: