Страхова компанія «ПРОВІДНА» максимально швидко адаптувалась до роботи в надзвичайних реаліях і продовжує робити все для того, щоб підтримувати українців.

Повномасштабне вторгнення росії в Україну, яке сьогодні являється нічим іншим як великою війною в самому серці Європи, стосується кожного українця, оскільки суттєво змінило наше повсякденне життя. При цьому, окремо слід звернути увагу і на представників бізнесу, які постраждали від війни, адже кількість продажів суттєво знизилась у будь-якій сфері діяльності.

За час війни страхова компанія «ПРОВІДНА» виплатила клієнтам відшкодування на понад 175 тисяч

Що стосується страхових компаній, то вони також дуже постраждали від війни, аджеобсяги продажу страхових продуктів у них суттєво знизилась, що вимагає пошуку можливостей до адаптування до нових реалій, щоб працювати в нових надскладних умовах. Страхова компанія «ПРОВІДНА» також відчула на своєму власному прикладі нові умови роботи, але тим не менш, продовжує повноцінно працювати, виконувати свої зобов’язання перед клієнтами та підтримувати економіку країни. Мовою статистики: страхова компанія «ПРОВІДНА» виплатила більш ніж 175 мільйонів гривень своїм клієнтам, які зверталися до компанії за страховими випадками.

Яким чином СК «ПРОВІДНА» підтримує Україну і українців в умовах війни


Воєнний стан, який діє в Україні не впливає на спроможність СК «ПРОВІДНА» виконувати свої зобов’язання перед клієнтами, який вид страхового договору вони б не оформили і в який період (до початку повномасштабного вторгнення росії, чи вже після цього). Сьогодні ж, страхова компанія «ПРОВІДНА» адаптує свої страхові продукти до сучасних реалій, щоб вони були цікаві для потенційних клієнтів.

Страхова компанія «ПРОВІДНА» працює і наповнює державний бюджет, що підтримує економіку країни. З початку року СК «ПРОВІДНА» заплатила у держбюджет 46 мільйонів гривень податків. При всьому цьому компанії вдалося зберегти весь свій персонал, уникнувши скорочень і виплачуючи всім 2500 співробітникам заробітну плату в повному обсязі.

Також на сайті та офіційній сторінці страхової компанії «ПРОВІДНА» у соціальній мережі Фейсбук, регулярно з’являється інформація стосовно того, як постраждалі від війни українці можуть отримати допомогу. В першу чергу це стосується біженців та тих осіб, які були вимушені переїхати в інші, більш безпечніші, регіони України. Відвідувачів також спрямовують на сторінки, на яких волонтери збирають кошти для допомоги ЗСУ.

Після перемоги України у війни з росією, страхова компанія «ПРОВІДНА» планує внести свій вклад у відбудову України. Європейський акціонер компаніївже заявив, що будезі своєї сторони максимально підтримувати процес розбудови.

Читайте на тему: Додаткова допомога: хто із українців отримає 800 тис. гривень.


Поделитесь в соцсетях: