Якщо вам необхідно підключити інтернет у Львові, то першим питанням, яке потребує вирішення стає вибір провайдера.

Який інтернет підключити у Львові?

В Україні всі провайдери інтернету Львів вважають одним з ключових міст для надання своїх послуг. Причиною тому є виключна популярність міста серед туристів (історичний центр Львова внесено до переліку Світової спадщини ЮНЕСКО). Окрім цього, Львів вважається одним з ділових, промислових та науково-освітніх центрів України.

Гарному місту – гарний інтернет


Національний оператор широкосмугового доступу до мережі Інтернет – компанія «ФРИНЕТ» надає свої послуги у цій сфері під торгівельною маркою «Оӡ».
Компанія будує свої мережі за технологією FTTх з використанням 10- та 40-гигабітних магістралей з оптоволокна. Це дозволяє кожному з абонентів «Оз» підключати інтернет зі швидкістю до 1Гбіт/с.

Для розвитку мереж компанія використовує якісне обладнання всесвітньо відомих фірм, таких як:

- Juniper Network;
- Cisco;
- ZTE;
- D-link;
- та інші.

Переваги інтернету від «Оз» для офісу


Інтернет Львів від «Оз» дозволяє на максимально вигідних та комфортних умовах підключати послуги мережі в офісах. Клієнтам надаються такі можливості:

1. Користуватися послугою Сo-Location – компанія «Оз» має власний сучасний дата-центр, який дозволяє клієнтам розмістити там обладнання та підключити його до високошвидкісного магістрального каналу мережі Internet.
2. Уклавши договір на комплексне обслуговування комп’ютерної техніки, отримувати від професійних фахівців послуги з діагностики, профілактики та ремонти свого обладнання.
3. Послуги оренди волоконно-оптичних ліній зв’зку за оптимальними цінами.

Окрему прискіпливу увагу в «Оз» приділяють обслуговуванню абонентів. У зв’язку з цим цілодобово працюють:

- Call-центр;
- Служба моніторингу мереж;
- Технічна підтримка абонентів.

Саме такий підхід робить можливим надавати для міста Львів інтернет високої якості за оптимальною ціною. Окрім цього лояльна тарифікація та акційні пропозиції, що постійно оновлюються, роблять інтернет Львів від «Оз» ще більш привабливим.
Прикладами таких акційних пропозицій для нових абонентів є (виключно для мешканців Львова та Львівської області):

1. Акція «Бонус за підключення» - розрахована на нових абонентів приватного сектору, які у разі підключення отримують на бонусний рахунок 300 грн. Ці гроші вони мають можливість витратити на сплату, як основних, так и додаткових послуг.
2. Акція «100Мбіт/с за 50 грн.» - де мешканцям Львова надається можливість стати абонентами «Оз» на пільгових умовах.

Якщо ви ще вирішуєте, який інтернет підключити у Львові, то пропонуємо скористуватися вигідними пропозиціями від «Оз».


Поделитесь в соцсетях: