У різних соцмережах любуємось модними дітками відомих мам-блогерів, розглядаємо їхні гардероби, де все на полицях акуратно поскладано, посортовано за кольоровою гамою. Ідилія, чи не так? Далі ж повертаємось в свою реальність, де у дитячій шафі не так просто знайти потрібну кофтину; речі, які лиш минулого тижня поскладали, зараз знову в перемішку і порядком тут не пахне; і ми довго думаємо, в що ж вдягнути свою малечу. Здається, що речей багато: і якісний дитячий одяг є, і модні джинси, і розмір потрібний, але все-таки складно підібрати стильний наряд. Впізнаєте себе в цій ситуації? Тоді запрошуємо прочитати цю статтю. Далі ми спробуємо розповісти, як обирати речі, аби ваша гардеробна нагадувала популярні інстаграмні фото, а малеча виглядала стильно та красиво.

Стильні діти: 5 кроків до створення гармонійного дитячого гардеробу

Крок 1. Позбуваємось зайвого. Те, наскільки популярною є книга Марі Кондо «Викинь мотлох зі свого життя» багато про що говорить. Людям набрид безлад і нагромадження купи непотрібних речей. І бажання розчистити дитячу шафу від зайвого, скомпонувати невеликий, але гармонійний капсульний гардероб – це не просто слідування моді, а крок для полегшення життя, економії часу та грошей. Ідея такого гардеробу - аби в ньому було не надто багато речей, зате всі пасували один одного і можна було комбінувати різні варіанти. А коли менше одягу, то і простіше підтримувати порядок на полицях, чи не так? Це зручно також в плані економії часу, адже не прийдеться кожного разу довго підбирати наряд. Ну і звісно – плюс до бюджету, бо ж ви чітко знаєте, якої саме речі бракує, що потрібно придбати, аби був гармонійний цілісний набір на всі випадки життя. Тому ласкаво запрошуємо пересортувати дитячі речі, відсіяти непотрібне.

Крок 2. Визначаємо кольоротип. Далі ж слід визначити, які саме кольори та фасони пасують вашій дитині. В інтернеті можна знайти чимало схем, які допоможуть впоратись з цим завданням, розкажуть, що саме пасує світлошкірим блондинкам, що руденьким красунечкам. Окрім того, є чимало схем, як правильно й красиво поєднати кольори: чи пасуватиме м’ятна кофтина до сірої спідниці, а бузкова футболка до коричневих легінсів? Важливий і фасон, адже худорлявим діткам буде личити одне, а з більш округлими формами – інше. Тоді коли ви захочете вкотре купити дитячий одяг, будете звертати увагу не лише на склад тканини, фірму, якість, ціну, а й на те, чи це вписується вона в потрібну кольорову гаму.

Крок 3. Підбираємо речі та аксесуари так, аби всі пасували один до одного. Тоді вам не прийдеться кожен раз довго думати, в що вдягнути дитину, який джемпер вибрати до цих джинсів, адже кожна річ добре компонується з іншою. Лиш уявіть: маючи 2 легінсів, 4 футболки, 1 спідницю і сукню, можна скомпонувати – 13 різних нарядів. Хіба це не класно?

Крок 4. Спокуса купити річ по знижці. Не так легко піддавайтесь їй. Коли бачите на розпродажі якісну річ за приємною ціною, відомий бренд та й ще останній екземпляр – якраз для вашої дитини, руки так і чешуться, аби придбати її. Знайома ситуація? Це ж везіння! Але спершу подумайте, чи пасуватиме вона до всього? Бо шкода, якщо здавалось би економлячи, насправді, витратите зайве – цей акційний джемпер не комбінуватиметься з іншим одягом, просто пролежить у шафі, аж поки не стане замалим. Тому коли йде мова про шалені знижки, «вмикайте» холоднокровність.

Крок 5. Обирайте якісні речі. Коли одягу не захмарно багато, важливо, аби він був дійсно якісний, тим паче, якщо це речі для малечі. Якщо купити щось низькопробне, то навряд чи воно довго протримається в дитячій шафі, в якій немає сотні різних варіантів, а небагато, зате всі підібрані зі смаком. Тому краще зупиняйте свій вибір на перевірених брендах, які не підведуть: одяг не полиняє, не втратить форми після першого ж прання, не покошлатиться після першої ж прогулянки.

Як бачите, усе просто. Достатньо зробити лише перший крок, потратити трішки часу, далі ж на вас чекають лише приємні переваги.


Поделитесь в соцсетях: