Жіночий гардероб часто стає причиною сварок та негараздів у стосунках між жінкою та чоловіком. І як виявляється зовсім не безпідставно.

Так, останні дослідження та опитування показують, що жінки мають в три рази більше одягу та взуття, ніж їхні другі половинки. Такий стан речей призводить до того, що представницям жіночої статі необхідний більший простір у шафі, для того щоб помістити свої речі.

Що ж стосується чоловіків то їх гардероб поповнюється лише двічі на рік: на день народження та Новий Рік. Та й то лише тому, що більшість опитуваним не до вподоби одяг який носять їх партнери.

До того ж лише 3% учасників опитування підтвердили що час від часу одягають кожний елемент свого гардероба.

Коментуючи такі результати психологи говорять, що для жінок досить характерними є імпульсивні покупки, особливо коли це стосується модних тенденцій. В той же час чоловік добре подумає перед тим, як придбати собі нову сорочку чи брюки. Вони йдуть до магазину лише тоді коли їх старий одяг зовсім зносився. Причому таке положення речей спостерігається досить давно.

Загалом же, чоловікам доведеться добре постаратися, щоб перевершити жінок. Так, для прикладу: спідньої білизни у жінок 36 пунктів, тоді як у чоловіків лише 9. На 13 пар жіночого взуття приходиться тільки три чоловічого. Навіть жакетів та кардиганів у жінок більше – 5, у чоловіків – 2.


Поделитесь в соцсетях: