Вам потрібно купити якісний і за відносно недорогою ціною одяг для хлопчика? Вам в інтернет-магазин TIMBO. Хороші речі і за доступною ціною можна купити тільки безпосередньо у виробника. Торгова марка TIMBO - вітчизняний виробник одягу для всієї родини. Це сучасне виробництво, цехи якого оснащені новітнім обладнанням. Закрійники використовують імпортні лекала, а також шиють одяг з розробок дизайнерів фірми. Щоб складати конкуренцію зарубіжним товарам, модельєри стежать за модними новинками, а відділ маркетингу вивчає попит і пропозиції конкурентів.

Для дитячого одягу використовуються тільки якісні матеріали, основний упор на натуральні тканини. Синтетичні матеріали більш практичні і довговічні, тому повністю відмовлятися від них нераціонально, особливо якщо це товари для хлопчиків.

Одяг для хлопчика в інтернет-магазині TIMBO


Купити одяг для хлопчика можна і на ринку китайського виробництва. Підкуповує низька ціна, а скільки речі будуть носитися? Торгова марка TIMBO випускає товари тільки відмінної якості, зниження ціни відбувається за рахунок зменшень витрат на транспортування. Виробничі площі розташовані в тому ж регіоні, де і продається продукція. Але це не обмежує коло покупців тільки Харківською областю. Перевізники «Нова пошта» та інші, доставлять замовлення прямо до вас додому або в пункт пересилання. Все це обговорюється під час оформлення замовлення.

В каталозі інтернет-магазину TIMBO товари розділені по виду вироби і віку дитини. Хибна думка, що хлопчики байдужі до гарного одягу. Звичайно, вони вважають за краще в першу чергу зручність і комфорт, але покрасуватися в новому одязі не відмовиться малюк в будь-якому віці. Враховуйте це, коли вибираєте одяг.

Доглядаючи зимові курточки, пам'ятайте, що замерзнути дитині складніше, ніж дорослій людині. Гіперактивність - це нормальний стан здорового хлопчиська, що не перекутуйте, якщо він спітніє, то легко може застудитися. Головний принцип - по погоді одягатися. Тому зверніть увагу верхню тканину, наповнювачі і підкладку. Хороші синтетичні наповнювачі зігріють дитини і при 20оС.

Для міжсезоння добре послужить вітровка, надіта на теплий светр і джинси. Щільна тканина не буде пропускати холодне повітря, в такому одязі зручно весело проводити час на вулиці з друзями.

Для урочистих випадків (походів в кіно, на день народження родичів) краще купити гарний комплект: штани і сорочку.
Для літа вибір не обмежений, підійдуть брючки з бавовни або льону, шортики, сорочки, футболки.

Стильний одяг для хлопчика в інтернет-магазині TIMBO


Інтернет-магазин TIMBO - один з найбільш зручних по простоті пошуку інформації. У нас ви з легкістю знайдете потрібну собі річ. Якщо ви хочете одяг для хлопчика купити в інтернет магазині з найменшим кількостей витрат часу - це до нас. Продукція торгової марки TIMBO відмінної якості за цілком доступними цінами. Вивчіть каталог товарів, ви переконаєтеся, що наш інтернет-магазин пропонує масу варіантів одягу для всіх сезонів.

З усіх питань можна звернутися до менеджерів за телефонами. Вони підкажуть вам, як правильно зняти мірки з дитини і вибрати потрібний розмір. Доставка товару здійснюється по всій території України. Вам залишається тільки визначитися з моделлю, оформити замовлення, узгодити спосіб оплати і вказати місто поставки. У нас купувати просто і надійно.


Поделитесь в соцсетях: