Кожен автомобіліст, та і не тільки автомобіліст, знає, наскільки важливо вчасно змінювати гуму відповідно до погодних умов. Це не просто заданий стереотип, якого всі дотримуються, це важливе питання безпечності та функціональності поведінки автомобіля на дорозі, а відтак від цього залежить безпека Ваша, Ваших пасажирів та всієї дорожньо-транспортної обстановки.

Та правильно підібрати шини може видатись також не просто задачею. Інколи, краще довірити цю справу професіоналу.

Плоди «ШипШини» -  це найкращі для автомобіля шини

Варто зазначити, що спеціалісти радять підбирати резину за маркою автомобіля. Проте, на сьогоднішній день, прогресивні виробники навчились виробляти дуже високоякісні універсальні шини, що підходять багатьом маркам автівок одразу. Такими, наприклад, є шини Michelin, які заробили достойну репутацію на ринку та займають позиції одних з лідерів вже протягом достатньо довгого часу.

Чому ми так багато уваги приділяємо шинам? Адже вони грають ледь не найважливішу роль в безпеці рухи. А якщо бути точнішими, то все покладається на покришки. Саме цей конструктивний елемент забезпечує зчеплення з асфальтним покриттям, більш того завдяки ньому можливе миттєве гальмування та стійкість машини від заметів.

Отже, є декілька загальні правила, на які необхідно звертати увагу при виборі шин для Вашого «залізного коня».

Перше – це країна-виробник автомобіля, звідси марка транспортного засобу, наявні модифікації та рік випуску.

Не хвилюйтесь, якщо Ва невідомі ці всі параметри, висококваліфіковані спеціалісти магазину «ШипШина» (shyp-shyna.com.ua) допоможуть Вам у правильному підборі якісного гумового покриття для «ніг» Вашого автомобіля. Більше того, якщо подібних автівок вже не випускають і не виробляють, фахівці підберуть шини і до них.
Варто зазначити, що більшість автовиробників одразу зазначають декілька варіантів шин, які «пасуватимуть» до конкретного транспортного засобу. Для цього застосовується певний діапазон «віддо», щоб у власника була можливість, опираючись на нього визначитись з типом шин.

Так, в основні параметри включаються: модель и виробник шин, тип протектора, індекс швидкості, типорозмір та індекс навантаження. Попри те, що всі ці елементи мають вагоме значення, найважливішим є саме типорозмір, адже він в себе закладає одразу декілька додаткових параметрів, це: ширина профілю, його серія та радіус шини (його підбирають виходячи з посадкового місця на диску).


Поделитесь в соцсетях: