Про те, що снідати треба обов’язково, знає кожен. Однак, аби ранкова трапеза принесла лише користь, варто пам’ятати декілька важливих моментів.

Отже:

Розпочніть свій день зі склянки чистої води. Це правило має стати незмінним, адже саме рідина дійсно допомагає організму краще справитися з травленням їжі та швидше засвоювати корисні речовини.

Відмовтесь від непотрібних зваб. Досить часто ранок в офісі розпочинається з чашки кави та шматочка тістечка чи цукерки. Проте, якщо ви не бажаєте набрати зайву вагу, то відмовтесь від солодощів в ранковий час.

Не кожен сік приносить корить. Існує думка, що кращим початком дня є склянка соку. Але далеко не кожен цей продукт принесе користь. Так, якщо цей сік придбаний в магазині, то навряд чи він принесе щось ще окрім зайвої ваги, адже містить занадто багато цукру. А тому краще замінити його на свіжий апельсин зі склянкою води.

Не вживайте готових сніданків. Привчіть себе прокидатися трошки раніше, аби повноцінно поснідати. Це принесе більшу користь ніж будь-які продукти вжиті в дорозі.

Пийте каву. Однак не забувайте: більше двох чашок цього напою на сніданок вживати не рекомендують.


Поделитесь в соцсетях: