Сучасний світ ставить високі вимоги до особистості. Мобільність, цілеспрямованість, рішучість, уміння поступитися своїми принципами заради Великої справи – ось рецепт успіху в ХХІ столітті. За таких умов важлива кожна дрібничка, навіть колір контактних лінз. Тим більше, що від них залежить не лише зовнішній вигляд, а й здоров’я. Ось чому контактні лінзи, посідають важливе місце серед аксесуарів сучасних чоловіків і жінок різного віку.

Без окулярів!


З естетичної точки зору привабливість контактних лінз порівняно з окулярами не викликає сумнівів. Однак було б несправедливим вважати, що лінзи виконують лише функцію створення іміджу. Навпаки, вони щоденно піклуються про здоров’я очей. І роблять це навіть краще, ніж окуляри. Наприклад, одноденні лінзи, купити які можна тут: linza, значно полегшують життя у незвичних умовах, наприклад, у відрядженні. За ними не потрібно ретельно доглядати, як за традиційними лінзами, чи  протирати по кілька разів на годину, як окуляри. Достатньо лише надягти їх зранку, а ввечері викинути у смітник. Наступного ранку можна використати нову пару лінз.

Окрім цього, існують моделі контактних лінз, які дають змогу обходитися без спеціальних крапель. Ліки безпосередньо «вмонтовані» в лінзи. Для їх активації достатньо ледь відчутного нагрівання (необхідна температура увесь час підтримується в очному яблуку). Таким чином, не доведеться витрачати час на закапування очей відповідно до графіку, та й ризик занесення інфекції в очі значно знижується.

І це ще не все. Якщо раніше для корекції зору, особливо таких важких хвороб, як астигматизм, доводилося використовувати масивні, вкрай неестетичні окуляри, то сьогодні їх функцію виконують спеціальні лінзи. Більше того, такі моделі можна надягати лише вночі, а вдень використовувати звичайні контактні лінзи. Адже коригувальні лінзи є значно твердішими за звичайні. Саме це дає змогу поступово змінювати кривизну рогівки, що сприяє покращенню гостроти зору. Восьми-десяти годин використання таких лінз достатньо для значного поліпшення зору. А для більшого комфорту пацієнт може надягти під жорсткі  лінзи спеціальні м’які, що зменшують неприємні відчуття.

Ще однією перевагою контактних лінз перед окулярами є можливість удосконалення кольору очей одночасно з лікувальним ефектом. Якщо раніше кольорові лінзи були призначені виключно для створення відповідного іміджу, сьогодні вони здатні коригувати зір.
Привабливо, чи не так?


Поделитесь в соцсетях: