Італійське подружжя Насо з нетерпінням чекало на появу своєї дитини. Вагітна Стефанія ретельно слідкувала за денним розпорядком та власним харчуванням. Під час ультразвукового обслідування лікарі не бачили у плода якихось аномалій, тому майбутні батьки були упевнені, що їхній малюк з’явиться на світ здоровим.

Відразу після народження дівчинку оглянули неонатологи, які запевнили подружжя, що незабаром вони вже будуть вдома. Перші півроку маленька Беатрис розвивалась нормально, однак на сьомому місяці життя відбулось щось жахливе – під час масажу матір зламала дівчинці зап’ястя.

«Ми з чоловіком помітили, що наша донечка якась скута, однак лікарі запевняли, що це нормально для малюків її віку. Коли Баеатрис було сім місяців, я робила їй легкий масаж ручок, як почула хрускіт – зламалось зап’ястя», – згадує Стефанія.

Занепокоєні батьки відвезли дівчинку до лікарні. Зробивши безліч всіляких аналізів, ескулапи так і не змогли пояснити подружжю, що ж коїться з їхньою дитиною. «Лікарі нам сказали, що у Беатрис якась генетична аномалія, з якою вони раніше не стикались. Під час рентгену на її кістах та зв’язках були виявлені дивні кальціфікації», – відзначає жінка.

Батьки маленької італійки, що поступово перетворюється на камінь, шукають допомоги у фахівців всього світу для того, щоб віднайти ліки для своєї хворої дитини. «Експерти повідомили нам, що кальціфікація продовжується, а це означає, що рано чи пізно Беатрис не зможе рухатись, а потім не зможе навіть дихати», – розповідає стурбована мати.


Поделитесь в соцсетях: