Протягом 20 років Ліза Пойнер страждала від сильних нападів мігрені. Жінка перепробувала вже всі традиційні методи лікування, але ніщо їй не допомагало. Єдиним засобом, який їй допоміг, стали банани. Як тільки жінка починала відчувати наближення приступу, то з'їдала один банан, що відразу ж знімало всі симптоми.

Зараз жінка намагається їсти банани кожні кілька годин. Варто відзначити, що фрукт необхідно з'їсти обов'язково до початку нападу. У тому випадку, якщо Ліза не встигає прийняти своє знеболююче, то вона може втратити орієнтацію в просторі, іноді німіють кінцівки, а також можлива часткова втрата зору. Такі напади трапляються у жінки 2-3 рази на тиждень.

Перші напади мігрені проявилися у Лізи вже у підлітковому віці, але після народження дітей симптоми ще більше посилилися. Лікарі досі не встановили причину прояву мігрені, навіть незважаючи на проведення великої кількості обстежень. Потім жінка сама встановила, що головний біль у неї починвся тоді, коли вона була голодна, що говорить про існуючу паралель між нападами і рівнем цукру в крові.


Поделитесь в соцсетях: