Одна з найпопулярніших послуг на сьогодні — доступ до всесвітньої мережі. Провайдери інтернету у Львові пропонують клієнтам десятки пакетів послуг та ряд додаткових продуктів, які здатні повністю задовільнити потреби львів’ян. Головна проблема полягає у складності вибору однієї компанії, адже послуги у більшості з них ідентичні.

Інтернет у Львові - що необхідно знати аби вірно обрати провайдера?

Інтернет у Львові: основні критерії вибору


Як і будь-яку послугу, підключення до всесвітньої мережі можна оцінити за рядом критеріїв. Обираючи провайдера, варто звертати увагу на наступні моменти:

  1. кількість пакетів послуг та їх склад;
  2. наявність обмежень трафіку;
  3. якість клієнтського сервісу;
  4. швидкість усунення технічних проблем.

Співставлення наведених критеріїв по кільком компаніям дозволить вам обрати найкращий для себе варіант.

Пакети послуг: кількість та склад важливі


Широкий асортимент послуг говорить про орієнтованість компанії на потреби користувачів і підтверджує наявність в її розпорядженні достатньої кількості сучасної техніки.

У якісного провайдера можна підключити інтернет як з простим під’єднанням до мережі, так і з додатковими послугами. З прикладом таких пакетів можна детальніше ознайомитись на сайті компанії Фрінет, що є одним з лідерів ринку телекомунікаційних послуг України.

Також варто звернути увагу на додаткові продукти: IP-відеспостереження, SMS-інформування, можливість використання зовнішньої IP-адреси і т.д. Наявність таких пропозицій говорить по клієнтоорієнтованість компанії.

Обмеження трафіку — поганий сигнал


Ще 5-6 років тому обмеження швидкості передачі даних чи загального об’єму трафіку було нормальним явищем. Проте сьогодні, з урахуванням розвитку технологій, наявність будь-яких обмежень є неприйнятною ситуацією. Тому завжди обирайте безлімітні пропозиції. Наприклад, провайдер Фрінет пропонує абонентам підключити інтернет без ніяких обмежень трафіку. З пропозиціями провайдера можна ознайомити на цій сторінці.

Клієнтський сервіс


Якісний провайдер Львів-інтернету має не тільки надавати швидкісний інтернет, а і забезпечити комфортне використання своїх послуг. До послуг користувачів мають бути надані зручний сайт, функціональний особистий кабінет, декілька каналів зв’язку зі службою підтримки і інші сервіси, що полегшують користування послугами компанії.

Швидкість вирішення технічних проблем


У функціонуванні будь-якої системи можливі тимчасові проблеми. І якісний провайдер вирізняється швидкістю вирішення проблем. Оцінити самостійно цей критерії перед підключенням неможливо, але отримати уявлення про оперативність роботи фахівців компанії можна з незалежних рейтингів та вивчивши теми на місцевих форумах.

Обирайте найкращого для себе провайдера у Львові та насолоджуйтесь доступом до всесвітньої мережі!


Поделитесь в соцсетях: