Нещодавно фахівці компанії «Intel» провели досить цікаве дослідження, завдяки якому вдалося дізнатись просто неймовіру інформацію. Виявляється, що кожної хвилини в Інтернеті відправляється двісті чотири мільйони листів, переглядається десь шість мільйонів сторінок на Facebook та понад тисячу відеороликів на YouTube.

Ці вражаючі цифри демонструють дійсний масштаб активності сучасних інтернет-користувачів. Однак і це ще не все. Згідно зі статистикою, яку співробітники компанії отримали в рамках свого дослідження, по всьому світові за одну хвилину завантажується десь сорок сім тисяч різноманітних додатків, а роздрібний гігант «Amazon» встигає за цей час заробити на продажах вісімдесят три тисячі доларів. До того ж, окрім сторінок, на Фейсбуці за хвилину переглядається двадцять мільйонів фотографій, а даних за цей час передається десь шістсот сорок гігабайт.

Сьогодні комп’ютери отримують все більше розповсюдження, а завдяки появі всіляких мобільних пристроїв, що дозволяють вихід в Інтернет, абсолютно всі сервіси доступні будь-якої миті. Перегляд відео, прослуховування музики, завантаження знімків, онлайн-ігри – спільно всі ці дії генерують величезний трафік у всесвітній мережі. А за прогнозами експертів кількість мобільних пристроїв, що постійно використовується, до 2015-го року вдвічі перевищить населення нашої планети.


Поделитесь в соцсетях: