Львів завжди вирізнявся з-поміж інших міст України своїми культурними, промисловими та демографічними особливостями. Так є і сьогодні. Влада міста давно зрозуміла перспективність IT-індустрії та зробила акцент на її розвитку. Саме тому Львів сьогодні є столицею IT-індустрії України, а провайдери інтернету Львів надають найякісніші послуги.

Цікаві факти про інтернет у Львові

Цікаві факти про Інтернет у Львові


Центр розвитку IT-технологій в Україні відкриває всім бажаючим безліч можливостей для розвитку. Але для початку кар’єри в цій галузі треба підключитись до інтернет Львів. Цікаві факти про це далі у матеріалі.

У Львові одна з кращих можливостей по вибору провайдера


Місто входить в трійку лідерів в країні по відношенню кількості провайдерів до чисельності населення, поступаючись по цьому показнику лише столиці та маючи практично ідентичні показники з Одесою. Трохи більше ніж 700 000 жителів Львова забезпечують доступом до мережі 39 провайдерів. Це свідчить про те, що жителі міста, які вирішили підключити інтернет, мають широкий вибір та можуть обирати саме те, що їм треба.

В місті висока якість доступу до всесвітньої мережі


У Львові показник відношення зайнятих у IT-сфері до загальної кількості працюючих становить практично 0,02, що є найвищим показником в Україні. Розвинена технологічна галузь вимагає швидкого та якісного доступу до інтернет Львів, що стимулює провайдерів надавати максимально якісні послуги та постійно запроваджувати нові технології. Наприклад, компанія ФРІНЕТ постійно вдосконалює свої послуги та будує свої мережі на основі оптоволоконних магістралей та новітнього керованого устаткування.

У Львові майже не лишилось старих технологій доступу до мережі


В багатьох містах України все ще можна зустріти DSL-технологію підключення до мережі. Але у Львів інтернет практично всі провайдери роздають за допомогою сучасних оптоволоконних магістралей, які забезпечують максимальну швидкість передачі даних та якісний зв’язок. У цьому аспекті виділяється провайдер ФРІНЕТ, який не тільки забезпечує клієнтів надійним сучасним зв’язком, а і надає їм цілодобову підтримку з усіх питань.

У місті є спеціальне житло для IT фахівців


Об’єднання IT-компаній та спеціалістів Львова «Lviv IT Cluster» ініціювала проект зведення першого в Україні будинку, в якому житимуть виключно працівники сфери IT. Проект отримав назву «IT House». Жителям будинку не треба буде думати, як підключити інтернет, де відпочити чи з ким залишити. Всі ці питання будуть вирішені за рахунок інфраструктури будинку.

В планах організаторів реалізувати ще кілька подібних проектів і створити потужне інфраструктурне ядро для подальшого розвитку галузі.

Розвиток Інтернет мережі та IT-сфери — пріоритет міста


На сьогоднішній день оборот ІТ-галузі Львова наблизився до загального бюджету області. Влада за рахунок реалізації інфраструктурних проектів, відкриття спеціалізований учбових закладів та стимулювання постійного розвитку мереж зв’язку планує і надалі розвивати дану галузь як ключову для економіки регіону.


Поделитесь в соцсетях: