Ви так довго на нас чекали. Покрівельний вас здивує.


Ми впевнені у тому, що обираючи покрівлю Ви зіткнулися зі складним, можна сказати “неосяжним” вибором покрівельних матеріалів. Десятки незрозумілих параметрів, характеристик, кольорів, які потрібно обрати у цьому безмежному просторі варіантів, адже як по-іншому створити омріяну покрівлю?.. Металочерепиця, фальцева покрівля, керамічна чи цементно-піщана черепиця, композитна чи м’яка?.. Що для цього потрібно, а головне, де все це замовити?..

Компанія "Покрівельний" - це те, що значно спрощує життя.. Такі складні речі, як проблема вибору, збиває з ніг та відволікає Вас від найціннішого - часу з близькими, спокою, можливості фантазувати і створювати, але не з Покрівельним.. Наші ресурси та менеджерський склад дозволить втілити омріяне у реальність - отримати бажане якомога швидше, з оптимально розрахованою комплектацією та відмінною якістю продукту.. Виробництво та всі логістичні “особливості” не витратять ні хвилини Вашого часу, ми занадто педантичні та пунктуальні - це позитивна відмінність..

Спрощуємо, але не забираємо можливості “творити”.


Наш ресурс надає можливість фантазувати, обираючи лише потрібне саме вам, за допомогою продуманих фільтрів та зрозумілих варіацій товарів, не відволікаючись на тисячі необдуманих та непотрібних сторінок чи параметрів, які тільки витрачають Ваш час.. Ми можемо довго говорити про наші переваги, особливості та позитивні відмінності, але варто спробувати, щоб все зрозуміти..

В компанії Покрівельний легко придбати як покрівельні, так і фасадні матеріали, трішечки про деякі з них:

Розпочнемо з матеріалів, виготовлених із тонколистової сталі, адже вони є найпопулярнішим покрівельним матеріалом нашої країни..

Металочерепиця з Покрівельним. Тепер легко обирати та купувати.


Сучасний та швидкий спосіб зробити покрівлю Вашої омріяної оселі цо обрати - металочерепицю. Листи з оцинкованої сталі мають полімерне покриття та хвилясту форму. Геометрія поверхні нагадує, можна сказати імітує, керамічну черепицю. Металочерепиця досить універсальний матеріал, широко використовуваний при будівництві приватних будівель. Матеріал придатний для реставрації старих покрівель, укладаючи його поверх старої покрівлі.

Особливістю монтажу черепиці є те, що кут нахилу покрівлі повинен становити більше 12 °.

Гарантія на покрівлю з металочерепиці - 20 років, але термін служби може сягати й 50ти, в залежності від обраного металу.. Перевагами даного матеріалу є доволі простий монтаж, вогнетривкість, незначна ціна та, що головне, можливість обирати з багатьох форм та кольорів.. Щодо мінусів, він один - погана шумоізоляція та теплоємність.

Фальцева покрівля - монтаж легше, ніж обрати колір.


Фальцем називається особливий тип замкових з'єднань металевих елементів, з яких виконується даний тип покрівлі. Покрівля з фальцю це наш улюблений матеріал, а тому ми знаємо про нього все.

Кріплення здійснюється не цвяхами, а за рахунок спеціальних загинів по краях листа. Технологія монтажу покрівлі досить складна, але покрівля такого типу дуже надійна та довговічна, повністю виключає протікання, підходить для будь-яких типів дахів та естетично виглядає. Недоліки покрівлі - низька шумоізоляція, висока тепло- і електропровідність.

Покрівельний - твоє родовище покрівельних матеріалів. Кращий інтернет-магазин для тих, кто шукає дах.


Поделитесь в соцсетях: