Основною функцією водостічних систем є якісне відведення води з дахів: крім високої надійності і функціональності сучасні водостоки виконують і естетичну роль, доповнюючи зовнішній вигляд будинку. Міцні водостічні системи з ПВХ і оцинкованої сталі здатні продовжити термін експлуатації даху, володіючи масою переваг.

Різноманітність варіантів відсотків


  • Завжди високий попит на недорогі пластикові системи, створені з перевіреного і надійного полівінілхлориду. Крім легкості конструкція завдяки особливим полімерним добавкам і покриттям добре переносить несприятливі природні впливу, відмінно протистоїть корозії, ультрафіолету.

    Вигідні особливості таких відсотків полягають в простоті монтажу, здатності зберігати колір і фактуру протягом багатьох років, можливості витримати різні перепади температури.

    Бруд і листя не прилипають до гладкої поверхні пластика, тому протока води завжди буде вільним, а водостік не зажадає частого обслуговування або ремонту.
  • Водостічні системи з металу, також як і пластикові, відмінно виглядають на дахах і гармонують із стильовими особливостями покрівлі, але відрізняються більш дорогою ціною і трохи більшою тривалістю установки.

    Спеціально оброблена сталь має підвищену механічну міцність, вона довговічна і чудово пристосована для великих снігових навантажень, амплітуди температур. Сталеві водостоки універсальні і затребувані в будь-яких кліматичних умовах.
  • І пластикові, і металеві водостічні конструкції органічно вписуються в дизайн різних покрівельних систем, доповнюючи зовнішній вигляд приватних котеджів, будинків, муніципальних будівель будь-якої конструкції.

Кращі водостоки від компанії Galeco


Продукція відомої в Україні компанії Galeco користується широким попитом серед забудовників і замовників: надійні, якісні та міцні водостічні системи чудово виконують свої завдання на будівлях усіх типів. Це хороше відведення води з покрівлі, практичність і відсутність деформацій, стійкість до впливу навколишнього середовища. Широка лінійка відсотків з багатими дизайнерськими можливостями забезпечує комфорт при використанні.

Сучасна продукція з ПВХ і стали практична і доступна за ціною, відрізняється легкістю, високою швидкістю і простотою установки, здатністю витримати серйозне навантаження снігу в зимовий сезон, довговічністю і надійністю.


Поделитесь в соцсетях: