Перед багатьма власниками заміських будинків рано чи пізно постає питання про вибір матеріалу для обробки зовнішніх стін. Якщо раніше така обробка робилася для захисту стін від впливів різного характеру: механічнi, погодні умови та інше. Сьогодні ж виробники такого матеріалу пропонують сайдинг і для дизайну будівлі. Тому сьогодні металевий сайдинг блок хаус на піку своєї популярності.

Виробники пропонують надзвичайно широкий асортимент металевого сайдингу з точки зору технічних характеристик і дизайну, а переконатися в цьому можна відвідавши сайт виробника якісного матеріалу ля обробки зовнішніх стін.

У цій статті ми розберемося як вибрати металевий сайдинг і приступити до монтажних робіт.

Основні характеристики


Спочатку поговоримо про те, що ж представляє із себе металевий сайдинг. Розуміння текстури даного матеріалу допоможе в підсумку зробити правильний вибір. Металевий сайдинг - це сталеві пластини, які виробники зверху вкривають полімерною плівкою або оцинковують. Даний шар допоможе продовжити термін служби матеріалу, захистивши його від корозії.

Також таке покриття необхідно, щоб імітація іншого матеріалу була реалістичною. Металевий сайдинг покликаний створити реалістичну імітацію практично будь-якого матеріалу для обшивки.

Примітно, що товщина листів не більше 1 мм, а ширина може варіюватися, але не перевищує 55 сантиметрів. Кожна пластина має замок, за допомогою якого вона з'єднується з іншого.

Поговоримо про переваги


У такого матеріалу для обробки зовнішніх стін є, безумовно, багато переваг.

Перше, про що варто сказати - це чудовий зовнішній вигляд такого матеріалу. За допомогою металевого сайдингу можна істотно змінити на краще зовнішній вигляд будівлі.

Алюмінієвий аналог, звичайно, дешевше, але послужить він теж набагато менше, ніж металевий сайдинг, у якого прекрасне захисне покриття у вигляді цинку або полімерної плівки.

Коли виготовляються листи металевого сайдингу, то виробник обов'язково використовує спеціальний жаростійкий шар, щоб покриття добре переносило навіть найвищі температури, що не плавилося і не горіло.

Ще один плюс на користь цього матеріалу - це його стійкість до деформації, адже сталь міцна і зіпсувати зовнішній вигляд такого сайдингу зовсім непросто.

І звичайно, простота монтажу - це ще одна істотна перевага металевого сайдингу.

Таким чином ви знаєте які переваги у цього універсального з точки зору дизайну матеріалу.


Поделитесь в соцсетях: