Коли мова заходить про будівництво з сендвіч-панелей, то йдеться про швидке за житловій будівлі, яке абсолютно не розраховане на звичайного обивателя. До подібних приміщень належать склади, офіси, автозаправна станція, автомобільна мийка і т.д. Але в останні роки стає все більш популярним і будівництво будинків (строительство домов) «під ключ» із застосуванням сендвіч-панелей. При цьому з'являються досить добротні будиночки за різними проектами і різними розмірами.

Чому вони стали популярними?


  • Ключова особливість - низький рівень теплопровідності, тому зберігається тепло взимку і прохолода спекотним літом.
  • Без проблем може переносити перепади температур, при цьому не піддається цвілі і вогкості.
  • Щодо маленький вага, наприклад, при товщині стіни в 10 см і загальною площею 10 квадратів вага споруди буде всього 124 кілограми, тому можна економити на фундаменті.

Стадії будівництва


Після того як буде визначено план будівництва, можна починати будувати підставу. А в зв'язку з тим, що вага панелей неймовірно маленький і будинок буде весь мало, вам можна солідно заощадити на фундаменті. Наприклад, може підійти звичайна плита із залізобетону, яку досить встановити на гравійно-піщану підкладку з утеплення знизу і з цокольній боку.

Необхідно створити надійні несучі елементи. В якості несучого елемента найчастіше застосовують тонкостінну сталеву конструкцію, при цьому вони виготовляються з тонких металевих профілів, які мають різну форму перетину. Застосування подібних профілів дає можливість зробити коробку легкої, але в цей час міцною.

Третій етап - огородження конструкції даху і стін. Використання подібного матеріалу дає можливість сконструювати довговічне і тепле будівля. До металевого каркаса кріпиться за допомогою спеціальних кріплень. І тільки в самому кінці починається безпосередньо зовнішня обробка стіни і покрівлі, їх вид замовник повинен бути самостійно, відштовхуючись від власних уподобань. Усередині ви можете обшити різними матеріалами: гіпсокартонна плита і пластик. Зовнішня сторона обшивається різними видами вагонки, сайдингу та металопрофілю.

У пустотілих каркасах залишаються такі отвори, крізь які проводяться труби для опалення, водопостачання, електропроводи і т.д. Дах може бути абсолютно будь-якого типу, залежно від побажань клієнта. Фахівці нашої компанії зможуть реалізувати абсолютно будь-який проект, використовуючи тільки сучасні технології та якісні матеріали, просто зателефонуйте до нас або залиште заявку на сайті.


Поделитесь в соцсетях: