Компанія «Краснебрук» krasnebruk.com.ua пропонує покупцям якісну бруківку за доступними цінами. У нас ви знайдете всі відомі на сьогодні види бруківки, які підходять для укладання доріжок, не тільки в заміських будинках, але і біля адміністративних будівель. При цьому не завищуємо ціни і пропонуємо бруківку найвищої якості.

У нашій компанії представлені всі популярні на сьогодні види бруківки:
  • Бруківка Хвиля. За допомогою такої бруківки можна створити максимально якісне покриття на будь-якій території. Ідеальна для укладання тротуарних доріжок в зелених зонах. Відрізняється міцністю і довговічністю. Особливістю даного виду бруківки є плавні вигини з усіх боків, що виключають порушення швів.
  • Бруківка Гармонія. Це стильна і сучасна бруківка, яка може бути виконана в різних відтінках. Підходить для облаштування доріжок біля заміських будинків, а також громадських будівель. Має форму трапеції і дозволяє викласти акуратний, красивий малюнок.
  • Бруківка Цеглинка. Це акуратна бруківка класичної прямокутної форми. З укладанням такої бруківки впорається навіть новачок. Доступна в різних відтінках.
  • Бруківка Старе місто є відображенням архітектури старовинного міста. Вона виглядає витончено, але при цьому досить стильно.
  • Бруківка Доміно. Це ще один класичний різновид бруківки, який ідеально підходить для пішохідного мощення. Відрізняється незвичайною злегка подовженою формою.
  • Бруківка Римський камінь. Такий вид бруківки характеризується трапецієподібною формою з трохи згладженими краями. За зовнішніми формами вона схожа на природний камінь, з хвилями збоку. Поєднує в собі практичність і естетичну привабливість. Доступна в різних відтінках.

Вся бруківка, представлена в каталозі на нашому сайті, відрізняється чудовими експлуатаційними характеристиками. Вона стійка до хімічних впливів і перепадів температур. Має низький рівень водопоглинання.

Чому варто обрати бруківку від Краснебрук?


Сьогодні в Україні працює чимало компаній, які займаються продажем бруківки. Так чому ж покупцям варто вибрати саме нас?
  • Ми працюємо в сфері обробки і будівництва 12 років. За цей час 1000 клієнтів залишилися більш, ніж задоволені нашою продукцією.
  • За час своєї роботи ми змогли виготовити 30 тисяч квадратних метрів бруківки.
  • В асортименті нашої компанії представлено 50 видів продукції.
  • У нас працює власна служба якості, яка відстежує всі етапи виробництва бруківки. Ми на постійній основі проводимо контроль всіх вхідних інертних матеріалів.

Компанія «Краснебрук» понад 10 років займається виробництвом вібропресованої продукції. Ми постійно перебуваємо в пошуку нових ідей і вдосконалюємо технології виробництва, запозичуючи все найкраще у зарубіжних колег.

Щоб замовити бруківку в потрібному вам кількості з доставкою перейдіть на наш сайт https://krasnebruk.com.ua/category/vibrating-products/pavement/.


Поделитесь в соцсетях: