Бетонні басейни вважаються досить складними конструкціями, які можуть бути зведені як всередині приміщення, так і просто на вулиці. Для отримання повністю готового споруди потрібно чимало часу і матеріалів, однак отриманий результат того вартий. Бетон є варіативним матеріалом, що дозволяє організовувати споруди будь-якої форми та конфігурації https://stonepools.com.ua/ru/stroitelstvo. Глибина залежить тільки від ваших побажань. Крім того, будівництво бетонних басейнів може здійснюватися на будь-якій місцевості, причому навіть значний рівень грунтових вод не є перешкодою.

Будівництво сучасних бетонних басейнів

Основні етапи будівництва


Будівництво басейну відповідальний процес, який краще довірити кваліфікованим фахівцям компанії Stonepools. Вони мають величезний досвід, реалізували масу проектів, їх кваліфікація дозволяє їм в найкоротші терміни побудувати басейн вашої мрії.

Всі роботи поділяються на кілька етапів:
  • Проектування. На даному етапі визначаються вимоги, які повинні бути враховані для якісного здійснення всіх монтажних робіт.
  • Геодезичні роботи. Щоб вся конструкція прослужила якомога довше, проводяться якісні геодезичні заходи, продумується дренаж, для усунення дощових вод.
  • Зведення конструкції. Після завезення на об'єкт усіх необхідних матеріалів, починається монтаж опалубки, армування, бетонування. У підсумку виходить необхідна чаша, після чого слід обробка басейну.
  • Монтаж обладнання. На завершальному етапі відбувається установка обладнання, необхідної потужності.

Далі фахівці запускають в роботу об'єкт, перевіряють всі вузли, проводять комплексний інструктаж по коректної експлуатації обладнання.

Замовляємо будівництво басейну в компанії Stonepools


У компанії Stonepools можете в будь-який момент замовити повне будівництво бетонного басейну. Для його зведення можуть застосовуватися як бюджетні матеріали, так і дорогі види обробки. Для цього клієнтам пропонується задекорувати чашу сверхнадежной ПВХ плівкою, скляною плиткою, мозаїкою і навіть керамогранитом. Всі ці оздоблювальні матеріали доступні в різних колірних рішеннях, що дозволяють створити унікальний малюнок або отримати унікальну кольорову гаму. Майстри компанії завжди підкажуть і запропонують найбільш виженуть рішення. Більш того, в разі виникнення будь-яких проблем або з'являться нові ідеї, до ваших послуг ремонт та реконструкція басейнів. Фахівці швидко усунуть виник дефект або модернізують ваш басейн, зробивши його ще більш цікавим і привабливим.


Поделитесь в соцсетях: