Нове покоління смартфонів змусило і виробників чохлів впроваджувати сучасні технології в процес виготовлення мобільних аксесуарів. Сучасний чохол для телефону – це практична і гарна річ.

Щоб використання чохла було максимально ефективним, необхідно серйозно підійти до вибору цього елемента захисту. В інтернет-магазині https://gisolo.com/ua/chohli/xiaomi-cases.html великий асортимент чохлів для смартфонів популярних брендів і найрізноманітніших моделей. Звичайно, користувач мобільного гаджета може звернути увагу і на універсальні варіанти чохлів.

Яким має бути сучасний чохол для смартфона

Яким має бути "одяг" для смартфона


Основна функція даного аксесуара, звичайно, захисна. Смартфон - річ, яку ми практично не випускаємо з рук протягом дня, тому вкрай важливо мати впевненість, що телефон буде захищений від сколів, потертостей, подряпин і в разі падіння гаджета удар буде пом'якшений.

Захист корпусу


Залежно від виду і моделі самого чохла, досягається повний або частковий захист корпусу.

Повний захист передбачає використання закритого чохла з додатковими функціями: захист при ударі, стійкість до вологи. Такий рівень протекції забезпечують чохли-книжки і фліп.

Багато хто вважає такі аксесуари великими і громіздкими, але разом з тим, що забезпечують захист для всього корпусу телефону.

Частковий захист корпусу - це коли чохол прикриває певні частини гаджета. Зазвичай в зону протекції входять бічні грані, тильна сторона корпусу/кришка. Для таких цілей підійдуть відкриті типи чохлів, наприклад, накладка або бампер.

Ці чохли мають невелику вагу і відрізняються низькою вартістю.

При виборі аксесуара необхідно спиратися на умови, в яких користувач експлуатує гаджет. Якщо є ризик падіння з висоти, тоді для телефону краще придбати чохол з протиударними властивостями, якщо телефон часто експлуатується на воді, то необхідний водонепроникний аксесуар.

Матеріал виготовлення


В цьому плані виробники практично не бачать обмежень, використовуючи навіть дерево і метал при виробництві чохлів для мобільних телефонів. Іноді, якщо чохол є дизайнерською роботою, виріб комбінує в собі кілька різних матеріалів виготовлення.

Сьогодні можна придбати чохол, виготовлений з силікону, пластика, шкіри, дерева, металу, тканини, в'язаний чохол, і вироби з екокожі.

В цілому, вибір матеріалу виготовлення - це важливий етап, оскільки це вкрай впливає на захисні якості аксесуара.

На що ще звертати увагу при виборі чохла


Є цілий ряд критеріїв, згідно з якими користувач вибирає аксесуар:
  • Спосіб закривання;
  • Метод кріплення чохла;
  • Сумісність;
  • Додаткове оснащення;
  • Зовнішній вигляд.

Вирушаючи вибирати новий чохол для свого смартфона, вирішите, що для вас головне - захист, зовнішній вигляд або баланс цих властивостей в майбутньому аксесуарі.

Велике значення має й зовнішній вигляд, сучасні чохли можуть вдало доповнювати й ваш стиль у одязі, або просто мати оригінальний дизайн, незвичайне кольорове рішення. Власник смартфону може заказати навіть чохол із своїм портретом.


Поделитесь в соцсетях: