iPhone 6 / 6S Plus – як вберегти улюблений смартфон?


Після виходу оновленого iPhone 6 / 6S Plus багато дебатів відбувалося з приводу збільшеного дисплея. Звичні 4,7 дюйма змінилися на показник 5,5, але користувачі об’єднані думкою, що на зручність це не вплинуло. Розробка Apple швидко знайшла своїх шанувальників завдяки закругленим крайкам та портретній орієнтації набору тексту. Але вразливість дисплею, на жаль, залишилася. Тільки дуже обережне використання запобігає тріщинам та подряпинам на екрані. Або захисні аксесуари.

iPhone 6 / 6S Plus – як вберегти улюблений смартфон?

Асортимент захисних виробів для iPhone 6 / 6S Plus


Деякі скептики можуть зауважити: навіщо витрачати кошти на додаткові аксесуари, якщо достатньо просто бути дбайливим господарем смартфону. Говоримо відверто – навіть охайний власник не має гарантій щодо виключення падінь чи ударів. Невеликі витрати на захисні вироби гарантовано збережуть кошти, необхідні на заміну дисплею.

Серед пропозицій є:
  • жорсткі та гнучкі чохли для задньої панелі, екрану, у вигляді книжки;
  • карбонова плівка з олеофобним покриттям;
  • надміцне загартоване скло з наклеюванням на дисплей.

Обираючи захисний аксесуар для iPhone 6 / 6S Plus, зважайте на власні потреби. Якщо користування пристроєм активне, вам навряд чи сподобається постійно відкидати чохол-книжку або фліп. У цьому випадку краще поєднати силіконову чи поліуретанову накладку (бампер) з плівкою або захисним склом.

Властивості загартованого скла


Такий аксесуар вважається найбільш надійним завдяки можливості виключати розбиття екрану під час падіння. Аксесуар приймає силу удару на себе, сам дисплей залишається цілим та неушкодженим.

У особливостях захисного скла для iPhone 6 / 6S Plus:
  • захист органів зору від сонячних відблисків;
  • 2 типи покриття (матове або глянсове);
  • можливість самостійного наклеювання на екран;
  • повна непомітність;
  • проста заміна за наявності подряпин чи тріщин.

Спеціально олеофобне покриття виключає появу відбитків пальців. Цікаво: захисне скло виключає підглядання сторонніх людей у громадському транспорті. Все, що побачать інші – дзеркальну поверхню.

Матеріали виготовлення захисних аксесуарів


Питання відноситься до різноманіття чохлів. Сучасні вироби чудово виглядають у виконанні з дерева або скла, мають цікаву зовнішність силіконові моделі. Якщо власник iPhone 6 / 6S Plus бажає не тільки захистити пристрій, але й відрізнятись, саме час перейти до придбання стильних чохлів.


Поделитесь в соцсетях: