Олександра Сікала, який три роки тому впустив карабін через раптове погіршення самопочуття на інавгурації Президента Петра Порошенко, тоді ж вигнали з почесного президентського полку. Сьогодні там його і не згадають, а у хлопця тоді виявили серйозне захворювання – ниркову недостатність.

Журналісти нещодавно зустрілись з Олександром та поспілкувались з ним. Хлопець розповів, що після інциденту його ушпиталили у військовий госпіталь. Там йому діагнозували серйозні проблеми з нирками та серцем і на цьому виписали з лікарні, а з армії звільнили. Вдруге екс-солдат обстежувався в Черкаській обласній лікарні за кошти, позичені у знайомих. Пізніше Олександр повернувся до Києва на заробітки, де в друкарні познайомився з нареченою Валентиною.

Але оскільки грошей на орендоване помешкання не вистачало, їм довелося повернутись на батьківщину Сікала – Шендерівку. Валентина з сумом в очах розповідає, що переїхала з рідних Броварів через кохання, а роботи в селі немає. Все, що може робити – це допомагати хворій матері Сашка. Думала працювати в сусідньому селі в магазині, та транспортні перешкоди не дали цього зробити.

За словами дівчини, Олександр працює скрізь, де беруть, зранку до ночі, попри те, що лікарі заборонили йому перевантажуватись. Болі у хлопця не вщухають, а коштів на лікування в родині не вистачає.

З «братами» по службі не спілкується та дуже співчуває за тим, що не склалась його доля у цій сфері. Зараз намагається не говорити про той випадок і невдалу службу.

До речі, дівчина дізналась про те, що Саша – саме той хлопець який знепритомнів на інавгурації лише після 4 місяців знайомства.


Поделитесь в соцсетях: