Диплом про закінчення вищої школи декілька днів тому отримав 86-річний ветеран Другої світової війни Джеймс Греммер.

Під час вручення диплому, котре сталося у святковій обстановці, були присутні більшість учнів навчального закладу, а також родичі найстарішого випускника.

За словами ветерана воєнні роки привели до того, що вже після закінчення дев’ятого класу, він залишив навчання й почав працювати, щоб хоч якогось допомогти своїм батькам, адже окрім нього в сім’ї було ще шестеро братів та сестер.

Через деякий час юнака призивають в армію і він потрапляє в центр бойових дій у Філіппінах. Після повернення додому Джеймс влаштувався на роботу, одружився, а про навчання навіть не мріяв. Лише після появи внуків, котрі зараз навчаються в середній школі, він почав замислюватись над отриманням диплому.

Декілька років назад пенсіонер повернувся за шкільну лаву де й закінчив двохрічний курс навчання одної з вищих шкіл Меллісона.

Як розповідає однокласниця незвичайного учня, коли він вперше переступив поріг навчального класу, то його сприйняли за викладача. Повідомлення про те, що дідусь буде навчатися з нею було досить вражаючим. Але згодом всі дуже прив’язалися до Джеймса і з радістю слухали його розповіді про минулі часи.


Поделитесь в соцсетях: