Перед тим, як побити свою кохану нунчаками, британець Ешлі Сарфліт прийняв доволі велику дозу мефедрону. У 20-літнього хлопця виникла підозра, що його дівчина зрадила йому з чоловіком, з яким вона познайомилась через Facebook.

Після цього Сарфліт під дією наркотиків декілька разів вдарив свою дівчину руками, а потім вихопив нунчаки і почав ними лупцювати злякану дівчину по голові, руках і ногах. Якимось дивом жертва насилля змогла вибігти на вулицю, але чоловік догнав її і за волосся притягнув додому. Після цього він дістав саморобний вогнемет і випалив своїй жертві півлиця, що призвело до появи величезних міхурів. Очі в постраждалої були повністю випалені. Якимось чудом їй вдалось дойти до туалета, з якого вона вистрибнула через вікно. Після цього вона прийшла до сосудів, які викликало поліцію. Чоловіка затримали и відразу доправили у відділок. Звинуватили його у домашньому насиллі та зберіганні тяжких наркотиків.

Через якийсь час після допиту Сарфліт розказав, що нічого не пам’ятає і заявив, що не зміг би зробити таке зі своєю коханою.


Поделитесь в соцсетях: