В очевидь не кожна людина здатна використовувати предмети згідно їх призначенням. Це в черговий раз підтверджує випадок, який стався з молодою дівчиною зі штату Флорида.

Аалія Уокер приїхала до свого хлопця в гості. Вирішивши проявити свої кулінарні здібності, закохана дівчина прийнялась за приготування вафель. Як це зазвичай і робиться дівчина приготувала тісто, проте навіть не подумала, що перш ніж запалювати духовку варто подивитися в середину. Ця необачність і стала помилкою для неї, котра могла коштувати їй життя.

Як виявилося згодом 25-річний Джей Джей Сенді не придумав нічого кращого як зберігати у ній магазин з патронами від свого улюбленого пістолета 45-го калібру Глок 21. Після того як духовка розігрілась до потрібної температури, магазин вибухнув, а його осколки, пробивши скло приладу, застряли в ногах переляканої дівчини.

Аалію оперативно доставили в найближчу лікарню. На щастя, завдяки тому що в магазині було лише чотири патрони, поранення було не серйозним.

Що ж стосується необачного парубка, то всі пістолет він придбав по всім правилам закону, а тому ніяких звинувачень йому не висували.


Поделитесь в соцсетях: