Ілля Токаренко - Керівник волинського осередку Cоціалістичної партії на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук заявив, що збирається направити петицію про легалізацію проституції на розгляд Верховної Ради Україні.

Свою позицію він аргументує таким чином: сьогодні вже звичним є в нічний час споглядати за пошуком клієнтів працівниць, які надають інтимні послуги. Такі послуги пропонуються і в соціальних мережах, на сайтах знайомств і користуються попитом. Хтось таким чином отримує задоволення, хтось від безвихіддя через неспроможність влаштувати власне особисте життя – причин безліч, від непривабливої зовнішності до інвалідності. Також, соціаліст підкреслив, що зараз модно «знімати проститутку» у підлітків, адже вони прагнуть як найшвидше «самозатвердитися як чоловіки».

Ілля Токаренко зауважив, що особи, які надаюсь сексуальні послуги потребують захисту також, адже нерідко вони стають жертвами фізичного насилля, різноманітних знущань та навіть катувань. Вони систематично знаходяться в зоні ризику захворіти на венеричні захворювання, чим також несуть велику небезпеку своїм клієнтам.

Голова Соцпартії вбачає єдиний шлях, яким можна вирішити проблеми пов’язані з проституцією – і це законодавче врегулювання.


Поделитесь в соцсетях: