Про користь материнського молока не чув хіба що глухий. Більш того, пропаганда грудного вигодовування сягнула такого розміру, що, наприклад, у Великобританії молоді матусі, котрі за різних причин не можуть вигодовувати своїх малюків своїм молоком, відчувають себе неповноцінними. І якщо раніше такі матусі переводили своїх дітей на штучне вигодовування, то зараз все частіше схиляються до пошуку вигодовувальниць.

Так, вигодовувальницею для малюка може стати подруга чи близька знайома матері, а інколи і зовсім незнайома жінка. Аби дати своєму малюку все необхідне, зокрема й материнське молоко, матусі навіть користуються спеціалізованими сайтами та соціальною мережею Facebook. І британських повідомлень про це зафіксовано найбільше.

Популярність грудного вигодовування в цій країні дійшла до того, що цінність материнського молока ледь не перевищує цінність золота. Дійшло навіть до того, що відомі дизайнери Таня Дин та Нік Гант створили дитячі туфельки в основу яких покладено материнське молоко. Звісно, пересуватися в такому взутті неможливо, але туфлі вийшли досить таки реалістичними.


Поделитесь в соцсетях: