Статистика вказує на те, що кожен другий українець середньої вікової категорії (25–45 років) цікавиться послугами страхування. При цьому фактичне покриття вітчизняного ринку добровільними полісами ледве перевищує 20% (в цьому сегменті користувачів). В корпоративному секторі зацікавленість страховим покриттям підприємницьких ризиків оцінюється в 60%. Охоплення — менше 30%.

Причини високого попиту зрозумілі, але чому він не реалізованій? Експерти пояснюють даний факт відносною молодістю самого ринку та дефіцитом розуміння з боку страхувальника механізму дії найбільш корисних видів страховки.

Які послуги страхування пропонує компанія «СК АСКО ДС»

З метою ліквідації проблеми, а також для підвищення лояльності відношень страхувальника зі страховиком розглянемо корисні послуги страхування на askods.com для різних категорій користувачів, а також порядок їх оформлення.

Страхові послуги від заслуженого учасника українського страхового ринку


Даний каталог пропонує одна з найбільш досвідчених компаній ринку — ПАТ «СК АСКО — Донбас Північний». Показники страховика:
  • стаж — понад 28 років;
  • рейтинг по версії агентства «Кредит-Рейтинг» — високий, uaAins;
  • середній строк врегулювання страхового випадку — від 20 днів по програмах для фізичних осіб, 50 днів для юридичних, 46 діб для ОСЦПВ;
  • останні нагороди — дипломи за оперативність врегулювання збитків по автоцивілці та якості страхування здоров'я в 2017-му, національні премії Insurance Top у 2010–2016 рр.;
  • мережа представництв покриває більш ніж 35 міст, включаючи Київ. Географія надання страхових послуг — вся Україна.


Послуги для фізичних осіб


Портфель послуг для громадян страховика представлений програмами:
  • страхування власного майна — авто (каско) та нерухомості;
  • страховки здоров'я (медичне страхування для всієї родини, поліс для виїжджаючих за кордон, страховка від нещасних випадків);
  • послуги страхування відповідальності (в тому числі обов'язковий договір ОСЦПВ).

Всі продукти доступні в стандартному та розширеному пакеті. За бажанням страхувальник може комбінувати необхідні послуги для отримання захисту для всієї родини або зниження ймовірності витрат (ОСЦПВ + ДЦВ).

Страхові програми корпоративним клієнтам


СК «АСКО ДС» працює з фізичними та юридичними особами. Останнім пропонується скористатися адаптивними рішеннями для зниження ризиків незапланованих фінансових втрат у випадку:
  • спричинення збитку стороннім особам робітниками фірми (страхування відповідальності, включаючи ОСЦПВ для юридичних осіб та автопарків);
  • завдання шкоди майну підприємства внаслідок стихійних лих, злочинних дій сторонніх осіб, пожеж та інших ризиків;
  • пошкодження автотранспорту, що знаходиться на балансі організації.


Також корпоративним клієнтам доступні види медичного страхування персоналу (колективні, комплексні з покриттям для сімей співробітників) та страховка кадрів від нещасних випадків. Остання може розповсюджуватись лише на робочий час або покривати ризики під час перебування робітників в командировці.

Як замовити страхування


Проблема дефіциту продажу соціально корисних видів страхування має дві сторони:
  • більшість потенційних страхувальників перевищують складність отримання полісу;
  • для багатьох користувачів страховки актуальним є стереотип про завищену вартість послуг серйозного страховика.


Обидві проблеми легко вирішуються, якщо перейти на сайт страхової компанії «СК АСКО — Донбас Північний». Тут є онлайн-калькулятори для кожної з програм. Користувач може за декілька хвилин розрахувати ціну страховки і зіставити можливості доходу с перспективами фінансового захисту.

Оформити страхові послуги можна дистанційно в один з двох способів:
  • через онлайн-заяву;
  • по телефону (підтримка працює цілодобово).


В останньому випадку передати страховику обов'язкові документи можна по email або особисто в одному з офісів компанії.


Поделитесь в соцсетях: