Терміново необхідна прокурорська перевірка

26.01.2012, 21:19
Прокурору міста Києва Мельнику Анатолію Степановичу
Я, Орлова Тетяна Єгорівна, мешкаю за адресою вул. Ак. Білецького буд. 5А, кв. 17 в м. Києві. Балансоутримувач будинку є КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної в м. Києві ради.

Солом’янської районної в м. Києві ради в м. Києві не існує, цей факт загальновідомий, вона ліквідована Рішенням Київської міської ради № 7/4819 від 9 вересня 2010 року. Вказане підприємство умисно не ліквідоване і не реорганізоване відповідно п.п.5-8 вказаного Рішення. Це є пряме правопорушення.

Між мною та КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної в м. Києві ради не існує договірних відносин, із-за умисного невиконання посадовими особами вказаного підприємства ч. 1 ст. 29 Закону України «Про житлово-комунальні послуги». Балансоутримувач КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної в м. Києві ради не визнає себе виконавцем послуг і без письмового договору вимагає сплачувати за житлово-комунальні послуги через Комунальне підприємство "Головний інформаційно-обчислювальний центр".

Проти Комунальне підприємство "Головний інформаційно-обчислювальний центр" вже порушено кримінальну справу № 04-27569 за фактом порушення законодавства. Ця юридична особа, проводила і продовжує свою діяльність (надання фінансових послуг) без отримання відповідної ліцензії. Про цей факт є повідомлення від 06.07.2011р. у газеті “Хрещатик” №95 на стор. 4 у статті “У міліції з’явилась політична воля”, у якій зазначено вказані обставини.

Але і надалі мені надходять квитанції на оплату від Комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр", а кошти вимагає КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної в м. Києві ради, в той же час вказують, що виконавцем послуг є КП «Відрадненське».

Проте, ці факти і правопорушення залишаються без уваги керівництва Київської міської ради та її виконавчого органу (Київської міської державної адміністрації).

Для проведення прокурорської перевірки надаю необхідну інформації про вказаних юридичних осіб:

Комунальне підприємство „Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду” Солом’янської районної у м.Києві ради 03186, м.Київ, вул. Соціалістична, 6.

Комунальне підприємство „Відрадненське” Солом’янської районної у м.Києві ради 03061, м.Київ, вул.Михайла Донця,15А

Комунальне підприємство "Головний інформаційно-обчислювальний центр Київської міської державної адміністрації" (КП ГІОЦ КМДА) 02206 м.Київ, вул. Космічна, 12 а.


Прошу провести негайно прокурорську перевірку і притягнути винних осіб до кримінальної відповідальності.

З повагою

Т.Є. Орлова

26 січня 2012 року
Орлова Тетяна Єгорівна
Публикации:
  • Авторские статьи
  • Фото
  • Юмор
Ловушка для союзника или каково быть партнером США Ловушка для союзника или каково быть партнером США
11 октября 2021 | 12:03
После очередного провала политики Белого Дома в Афганистане США снова показали свою несостоятельность как союзников и
Критичный  взгляд на Критичный взгляд на "удобные" и "комфортные" украинские новостройки
09 сентября 2021 | 16:51
Реалии с жилой недвижимостью в стране на сегодняшний день таковы – жилье есть, а денег на него у рядовых украинцев нет.
Регистрация
Комментарии - 0

Последние новости