Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що до кінця 2017 року в Уряді планують запровадження нових онлайн-сервісів, зокрема «РАЦС-онлайн». Електронні послуги стають дедалі затребуванішими, а відтак Державне агентство з питань електронного урядування активно працює над розробкою нових ресурсів.

Передбачається, що до кінця поточного року, громадяни зможуть укласти шлюб та зареєструвати новонароджену дитину вже без черг в органах реєстрації актів цивільного стану, а через інтернет.

Голова Кабінету Міністрів зазначив, що серед новостворених онлайн-послуг урядового спектру, найпопулярнішою стала реєстрацій фізичних осіб – підприємців. На даний момент таким чином вже зареєстровано понад 1,2 тисячі підприємців.

Володимр Гройсман у цьому контексті підкреслив, що підприємництво є вкрай важливим для розвитку економіки і держава має докладати зусиль, щоб підтримувати таку діяльність і забезпечувати підприємця якісними умовами для влаштування свого бізнесу, зокрема шляхом надання комфортного сервісу без черг та витрачання зайвого часу.


Поделитесь в соцсетях: