В Японії з’явилась нова послуга. Відтепер там можна замовити друзів напрокат. Як показують результати соціологічних дослідженнь, японцям дуже складно знайомитися та заводити друзів. При цьому вони не бажають виглядати «білими воронами» серед своїх колег чи в колі родини.

Ці особливості характеру жителів країни дозволили створити спеціальну організацію, робота якої направлена на надання послуги друзів на прокат.

Так, найбільша компанія по підбору персоналу Client Partners в Токіо пропонує досить незвичні послуги, наприклад, людина для стояння у черзі на покупку того чи іншого товару та непрофесійний фотограф.

Проте найбільшою популярністю користується послуга «друг напрокат», котра передбачає послугу симпатичної людини, здатної видавати себе за друга чи подругу.

Як розповідає директор компанії, головними користувачами послуги є молоді люди, які більшість власного часу проводять в Інтернеті та котрі втратили навики спілкування в реальному світі. Послуга "Друг напрокат" – це єдина можливість відчути радощі людського спілкування: прогулятися в парку чи пообідати разом.


Поделитесь в соцсетях: