Основа будь-якого будівництва – це якісні матеріали, які можна придбати по доступним цінам на сайті провідної металобази в Україні. Якщо ви вирішили почати будівництво великого чи малого об'єкта, то вам не обійтися без металопрокату та виробів з металу. Вироби металопрокату широко використовуються в будь-яких конструкціях, які зараз створює людина, тому вкрай важлива їх якість. Наприклад, купить балку двотаврову або арматуру чи трубу, яка б відповідала всім необхідним вимогам, можна у вітчизняних виробників металопрокату. Окрім того, купувати металопрокат через інтернет дуже просто. Обирав потрібний товар, оформив замовлення, сплатив обраним способом, отримав товар.

Металопрокат - основа будівництва

Двотаврова балка


Сталева двотаврова балка – це конструктивний елемент зварної металопродукції. Вона робиться з таких видів стали як вуглецева і низьколегована. Виготовляється така балка на рейкобалковому верстаті з заготовки або злитка.

Найбільш активно балка двотаврова використовується у виготовленні автомобілів та будівництві – її застосування особливо актуально для перекриттів будівель і підземних споруд. Завдяки перерозподілу маси будови такі балки забезпечують міцність і надійність конструкції.
Двотаврові балки розрізняють за такими критеріями:

● ціна;
● розмір;
● якість сталі.

Також вони відрізняються висотою (10-45 см), товщиною (0,8-5 см) і шириною. Балки можуть бути з паралельно розташованими полицями і з полками під ухилом.
найважливіше якість двотаврової балки – її щільність. Вона повинна бути гранично високої. Однак не менш важливі її зносостійкість і стійкість до перепадів температур.

Сфери застосування


Двотаврові сталеві балки застосовуються в багатьох областях, однак є перелік сфер, де вони особливо затребувані:

● автомобільна і вагонобудівні промисловість;
● промислове та великопанельне будівництво;
● несучі перекриття, опори ,мости, естакади, стадіони, складні промислові споруди, які призначені для зняття і перерозподілу навантаження на будівлі;
● армування шахтних стовбурів;
● будівництво неопалюваних приміщень і складів.

Застосування двотаврових балок у будівництві залізниць та залізобетонних конструкцій гарантує відсутність зрушень конструкцій, їх усадки, виникнення тріщин. Їх використання дає можливість уникнути побудови громіздких і матеріально витратних конструкцій, споруд і будівель. Отже будову більш стійко.


Поделитесь в соцсетях: