Користувачі мережі могли вже переконатись на власному досвіді, що далеко не всі провайдери Івано-Франківськ добросовісні і забезпечують клієнтів підключенням із заявленою в договорі швидкістю. Зокрема, більшість жителів міста зазвичай скаржаться на те, що їхнє підключення не настільки стабільне, як можна було очікувати. Крім того, швидкість інтернету майже в усіх випадках залишає бажати кращого, а постійні проблеми із доступом в інтернет через погодні умови чи інші "форс-мажорні ситуації" змушують користувача витрачати час, нерви і гроші дарма. Адже він не отримує ту послугу, за яку заплатив провайдеру.

Як не помилитися з вибором провайдеру в Івано-Франківську?

Як якісно підключити інтернет і забути про постійні проблеми із доступом до мережі?


Оглядаючи умови, які пропонують провайдери Івано-Франківська, зверніть увагу на компанію "Фрінет", яка прекрасно зарекомендувала себе не лише в Івано-Франківську, але й в інших містах України. Не всі інтернет провайдери Івано-Франківська готові запропонувати настільки якісне і швидке підключення, яке буде стабільним і служитиме клієнту багато років, не викликаючи проблем в процесі користування.

Відтепер підключити інтернет у надійного провайдера просто, якщо довіритись національному оператору справді широкосмугового доступу до інтернету. На даний момент компанія обслуговує більше 120 тисяч абонентів на всій території України, включаючи навіть невеликі міста. Зокрема, "Фрінет" охопила величезну територію - від Львова до Мелітополя!

Чому варто підключити інтернет саме у "Фрінет"?


Спеціалісти створюють мережі згідно технології FTTx, яка передбачає використання 10 і 40 гігабітних магістралей. Також професіонали користуються в роботі керованим устаткуванням, яке також відіграє значну роль в стабільності доступу в інтернет для усіх користувачів. Швидкість до 1 Гбіт/с порадує всіх потенційних користувачів, які вже звикли до повільного завантаження інформації. В процесі проектування і створення мереж використали лише краще устаткування від D - Link, Cisco, ZTE, Juniper Networks і навіть Edge-core.

Всі втомились від того, що інтернет провайдери Івано-Франківська не надають постійної технічної підтримки, а більшість із них навіть не використовують для обслуговування абонентів Call-центри. Консультанти "Фрінет" працюють цілодобово, оскільки розуміють, що інтернет може знадобитись Вам в будь-який момент, а проблеми можуть з'явитись навіть в нічний час. Ви відчуєте підтримку професіоналів, які також здійснюють постійний моніторинг роботи мережі. За найменших складнощів спеціалісти допоможуть повернути підключення в якісний стан.

Потрібен інтернет Івано-Франківськ? Довірте процес підключення компанії "Фрінет" і переконайтесь, що інтернет ніколи не принесе жодного негативу!


Поделитесь в соцсетях: