Кожній жінці слід пам'ятати, що модний і витончений образ створити неможливо без належного манікюру.

Модні тенденції змінюються щодня. Це стосується і напрямків моди в манікюрі. Форма і колір нігтів повинні відповідати обраній сукні. Зачіска, наряд, взуття, манікюр повинні бути продумані до дрібниць й підходити їх власниці. Головне - це знати, які саме тенденції сьогодні популярні у сучасній моді. Багато можна дізнатися про модний манікюр у мережі Інтернет http://xvatit.com.ua/nigti-manikyur/, адже справжня жінка має виглядати на 100% від коріння волосся до кінчиків нігтів.

Приклади ідеального поєднання нарядів та манікюру продемонстрували зірки на найпрестижнішій церемонії нагородження «Оскара». Наприклад, Люпіта Ніонго постала на червоній доріжці в унікальній сукні блідо-блакитного кольору, яка чудово грала на контрасті з темною шкірою актриси. До лиця був і манікюр зірки - не надто довгі нігті були покриті блідо-рожевим лаком.

Джулія Робертс продемонструвала блідо-сірий манікюр з фіолетовим відтінком.

Леді Гага зрадила своєму епатажному іміджу і наділа на церемонію вишукану сукню, а нігті нафарбувала нюдовим лаком.

Анна Кендрік вирішила вийти на червону доріжку в чорній сукні. Образ доповнювала темно-червона помада і колір гнилої вишні лаку, що виглядало дуже ефектно.

Наомі Уотс «забула» про зачіску, вийшовши з розпущеним волоссям. Наряд теж був якимось звичайним. Нігті зірки були вкриті прозорим лаком, що може бути краще доглянутих нігтів...

Емма Уотсон зупинила свій вибір на темно-червоному манікюрі, який доповнювало мила блискуча сукня.

Енн Хетуей оголила спину в сукні чорного кольору. Манікюр тілесного кольору не відволікав увагу.

Сандра Баллок прекрасно виглядала у вбранні від McQueen. Свій образ актриса доповнила манікюром темно-синього кольору.

Мадонна обрала французький манікюр, а Періс Хілтон нанесла на нігті блискітки.

Читайте также: Ушла из жизни самая старшая обладательница Оскара

У підсумку, манікюр зірок на церемонії нагородження «Оскара» був двох варіантів: нейтральний колір або темні насичені кольори, такі як червоний, синій, чорний.


Поделитесь в соцсетях: