Навіть в зірок всесвітнього масштабу доволі часто бувають фінансові проблеми. Саме це спонукає їх до участі в рекламі, в якій повністю відсутній смак, а інколи навіть і здоровий глузд. Так, наприклад, жертвою рекламного бізнесу стала дочка відомого співака Міка Джагера. Заради хорошої фінансової винагороди Джорджія Мей знялась у рекламі боїнга. Але Хейді Клум повезло ще менше, адже вона знімалась у спідній білизні, поїдаючи при цьому бургер.

В доволі дивній японській рекламі Lipton Ice Teа знімалась Міранда Керр, яка є однією з провідних моделей Victoria's Secret. У ролику модель вдягнена у яскраву міні-спідницю. В іншому ролику їй довелось вдягнути костюм в стилі Санти для того, щоб зняти рекламу того самого чаю напередодні Різдва.

Але до таких способів заробітку звертаються не тільки моделі. Актриса Сальма Хайек, яка знялась у величезній кількості всесвітньо відомих фільмів, заради великого заробітку знялась у рекламі молока. Сама задумка доволі непогана, адже спрямована ця реклама на пропаганду здорового продукту, але образ Сальми дещо вражає. Пов’язано це з тим, що у ролику актриса вдягнена у рожевий халат, на голові в неї бігуді такого самого кольору, а над губою вуса з молока.


Поделитесь в соцсетях: