Кращими ліками від депресії є… власні похорони. У цьому на власному досвідіп переконалася 22-річна жителька Китаю, котра для підняття власного настрою обрала досить дивний спосіб. Для організації власних похорон дівчина витратила величезну кількість грошей, але воно того варто, впевнена дівчина, адже ніколи раніше вона не чула стільки добрих слів у свою адресу.

Цзен Цзя розповідає, що довгий час після смерті дідуся, вона не змогла прийти до нормального стану й бачила своє існування у «сірих» тонах. До того ж їй часто хотілося покінчити з собою. В кінці кінців, щоб якось відволіктись, дівчина й взялася до організації церемонії своїх похорон.

Власноруч придбавши труну та орендувавши приміщення для прощання з близькими, дівчина прикрасила його за допомогою квітів та гірлянд. А в день церемонії вдягнувши новий одяг та скориставшись послугою візажиста, Цзен лягла у труну та почала чекати на гостей.

Дівчина зізнається, що завжди мріяла почути те, як про неї будуть говорити після смерті. І слова людей, котрі прийшли «попрощатися» з нею, задовольнили Цзен.

Цзен і зараз дуже часто перечитує листівки близьких. За словами дівчини вони підіймають її настрій, а такий експеримент дозволив подивитися на життя іншими очима та радіти кожній прожитій хвилині.


Поделитесь в соцсетях: