Однією з основних вимог, що висуваються до взуття, є комфортність. Навряд чи вдасться представити зручніше взуття, ніж кросівки, і все більше чоловіків віддає перевагу. Кросівки чоловічі виявляться незамінними не тільки для спортивних тренувань та бігу, а ще, як предмет повсякденного гардеробу. На які моменти звернути увагу при виборі, і які переваги мають кросівки для чоловіків - про все по порядку.

Чоловічі кросівки: критерії вибору комфортного взуття на кожен день

Критерії вибору чоловічих кросівок


Основними критеріями при виборі взуття є зручність та комфорт, і щоб підібрати пару якісних кросівок, варто звертати увагу на:
  • Матеріал – у виробництві якісного взуття використовуються переважно натуральна шкіра, замша та нубук. При належному догляді такі кросівки надовго збережуть первозданний вигляд і прослужать жодного сезону. Штучні аналоги цих матеріалів менш зносостійкі, і можуть випромінювати неприємний запах при контакті з водою;
  • Оздоблення – нитки, що стирчать, і неакуратні шви свідчать про низьку якість виробу. Неприпустимо наявність будь-яких дефектів, а для надання кросівкам зносостійкості область шва піддається обробці м'якою тканиною;
  • Правильно підібраний колір кросівок допоможе продемонструвати бездоганний смак. Асортимент цього взуття представлений різноманіттям варіантів колірного оформлення, і вибрати ідеальну пару під будь-який образ не важко. Варто віддати перевагу класичним відтінкам, що гармонійно поєднуються з більшістю предметів гардеробу. А у створенні індивідуального стилю допоможуть моделі кросівок в оригінальному кольорі.
І звичайно, головний фактор, що потребує уваги – розмір. Залежно від виробника, розмірна лінійка може дещо відрізнятися. Як правило, на сайті магазину можна ознайомитися з таблицею відповідності розмірів і підібрати оптимальний варіант відповідно до довжини стопи.

Поради щодо вибору чоловічих кросівок


Щоб знайти свою ідеальну пару кросівок, важливо визначитися з покупкою. Залежно від призначення пари взуття, варто віддати перевагу тому чи іншому варіанту. Для занять спортом краще зупинити вибір на моделях кросівок, призначених спеціально для цього. Сучасні виробники пропонують безліч варіантів зручного та безпечного взуття для бігу, тенісу, занять фітнесом тощо. А найкращим рішенням для повсякденного носіння стануть лаконічні моделі в стилі casual.

Також важливо враховувати фактор сезонності, і в холодну пору року придбати зимові кросівки для чоловіків. Влітку вибір обмежений лише індивідуальними уподобаннями та фінансовими можливостями. Підібрати пару якісних чоловічих кросівок в будь-якій ціновій категорії не складе труднощів.

Необов'язково мати солідну суму, щоб придбати хороші кросівки. Виходячи з розмірів бюджету, варто розглянути пропозиції як престижних брендів, відомих за численними згадками ЗМІ, так і менш розрекламованих фірм, які майже нічим не поступаються.

Читайте також: Модне спортивне взуття, яке обов'язково має бути в гардеробі


Поделитесь в соцсетях: